Tutti pois nukahdettua?

Osaatteko sanoa, pitääkö vauvalta ottaa tutti pois, kun hän on nukahtanut päiväunille? Vielä emme nukuta ulkona, kun poika niin pieni, mutta tässä sisällä nukahtaa tutin kanssa omaan sänkyyn tai sitten ilman tuttia rinnalle. Eli kannattaako/pitääkö tutti napata pois nukahtamisen jälkeen?
 
No varmaan ihan mielen mukaan. Mä en ota, eikä meillä oo mitään tuttiongelmaa. En siis ole ottanut siitä lähtien kun oppi sitä syömään (3kk). Ja nyt ikää on jo 1v3kk ja ei tunnu olevan ongelma, ei siis herää yöllä vaatimaan sitä. Tippuu jos tippuu. Siirrän pois sängystä jos on tippunut.
 
Mietin tuon tutin poisottamista sen takia, kun muistan, että oisin lukenut jostain, että se pitää ottaa pois, kun vauva nukahtanut... En kyllä muista syytä, mutta siksi kyselinkin muiden ajatuksia :)
 
kaverilla kävi silleen, et aina kun tutti tipahtaa, niin vauva herää huutaan (vauva 8kk). nykyisin vauva herää tunnin välein yöllä kun tutti tippuu... ja äiti on ihan poikki. jos vauvan ois opettanu pelkästään nukahtamaan tutti suussa, niin tällaista ongelmaa ei kuulemma olisi. ja jotkut pelkää et vauva puree tutista palasia irti, mut en oikein usko et tämmöinen riski on suuri. meillä ei ole tutti koskaan kelvannut, mutta eipä ole ollut tarvekkaan. =)
 

Yhteistyössä