Tutti- ja korvakuumemittari?

meil on korvakuumemittari mutta koska vauvoilla on niin ahtaat korvakäytävät niin se ei ole luotettava. Nyt ollaan sit mitattu perästäkin kun oli tosi kipeänä ja hyvin onnistui kun annettiin maitopullo samalla.
 
Meillä ei poika koskaan suostunut tuttiin, joten korvakuumemittari on ainakin suht varma investointi tässä mielessä. Mutta sitä on harvoin käytetty, kun tuntui niin "julmalta" pitää päästä kiinni se pieni hetkikin :ashamed: :D
Eli meillä on myös sellainen mittauspäästä taipuva normi mittari....koko mittauspää siis taipuu mihin ilmansuuntaan tahansa...se on hyvä, eikä poika ole ollut siitä koskaan moksiskaan =)
 
Korvakuumemittari on varmasti hyvä lapsella muttei ihan vastasyntyneellä. Meillä tytöllä on laajat korvakäytävät ja antaa tosi hyvin mitata mutta silti mittari ei mene tärykalvolle asti eikä mittaustulos ole niin luotettava (tytöllä ikää 1v 5kk). Molemmista korvista täytyy aina mitata jotta tietää suurinpiirtein lämmön/kuumeen mutta jos haluaa tarkan tuloksen niin pepusta mittaan. Onneks antaa vielä sen tehdä, se on ainakin varma tulos :) Niin ja kainalosta ei pysty mittaan, ei anna mittarin olla ees kahta sekunttia paikoillaan.

Mä olisin kans kiinnostunut kuuleen tuttikuumemittarin toimivuudesta/luotettavuudesta!
 
tt-
Taidanpa olla hukassa, en tiennyt mihin kannattaisi tätä viestiä laittaa, kun ensimmäistä kertaa tällaiselle nettikeskustelupalstalle kirjoitan (haa, joskushan se oli aloitettava tämäkin). Eli haluaisin tiedustella, tutkimustyötä ikään kuin, kun itsellä tämä odotus kääntymässä loppusuoralle ( rv 35 ) ja pitäisi suorittaa hankintoja, että mitä sille vauvalle PITÄÄ hankkia ja mitä VOI hankkia, jos on ylimääräistä rahaa? Itsellä aika tiukka budjetti on, ja kun niitä tuntuu olevan vaikka minkämoista tavaraa ja tarviketta, että mikä on sitten oikeasti tarpeellista? Itsellä kun ensimmäinen tulossa, eikä pieniä ole suvussa eikä kavereillakaan, etten ole päässyt seuraamaan sitä arkea.
Kiitos jo etukäteen, kaikki vinkit ja vihjeet otetaan ilolla vastaan!
 
Meilläkään ei olla tuttikuumemittaria suostuttu syömään joten mieluummin korvakuumemittari!
Tosin meillä korvakuumemittarikin on vaan suuntaa antava ja saattaa antaa joka kerta ihan eri lukemia.
Perinteinen digimittari (sellasella pehmeellä joustavalla päällä ) on oikeestaan paras ;)
 

Yhteistyössä