turvakaukalon jalat

Moikka
onko kukaan tietoinen saako vauvan turvakaukaloihin jalaksia. Tarkoitan semmoisia rattaiden runko-osia mihin voi autosta turvakaukalon nostaa. Mulla on maxi-cosin turvakaukalo ja viimeksi haaveilin semmoisten jalasten hommaamisesta kun kuopus oli vauva. Nyt on uusi kuopus tulossa ja en tahdo oikein netistä löytää pelkkiä jalaksia.

Paljon autoileva.
 
En oo varma ymmärsinkö oikein, siis vaunut niin että kopan tilalle saa kaukalon?
Onhan noita, meillä emmaljungat joihin saa erillisellä osalla kaukalon kiinni. tai kopan tai istuinosan...mikälie oikeelta nimeltään. Kyseleppä alan liikkeistä saako maxi-cosiinkin. tai googleta :)
 
Kyllä niitä on sellaisiakin, että on pelkkä runko tavallaan ja siihen sitten saa joko kaukalon tai ratasosan. Nyt en muista yhtään merkkiä ikävä kyllä, oletko katsellut esim. lastentarvikkeen ja at-lastenturvan nettisivuilta? Niillä kai on suurimmat valikoimat.

Meilläkin on semmoiset matkarattaat, joihin saa kaukalon kiinni adaptereilla, merkki on Britax.

Vielä tuosta kalliudesta niin mulla on se käsitys, että rattaat+adapteri kaukalolle voi tulla halvemmaksi kuin se pelkkä runko kaukalolle...
 
Joo,
Meillä on Gracon matkarattaat johon saa Gracon vauvakaukalon kiinni helposti napsauttamalla, ei tarvi lisäosia eikä adaptereita. HIntaa matkarattailla oli joku 149euroa, mutta olen nähnyt tarjouksessa samoja rattaita paljon halvemmallakin. Meillä ovat rattaat olleet nyt käytössä puolitoista vuotta, ensin kaukalon kanssa ja nyt kaupunkirattaina, helppo ja nopea laittaa kasaan, ja nostaa autoon.
 
Kertokaas että mistä tiedän, onko meidän Gracon matkarattaat sellaiset, että niihin saisi Logico S -turvakaukalon napsautettua kiinni? Ostettiin matkarattaat käytettynä noin vuosi sitten, eikä ole hajuakaan, mikä niiden malli on. Kaukalo on vanhemman lapsen jäljiltä nyt varastossa, joten en viitsisi vielä ennen uuden tuloa kaivaa kaukaloa testatakseni...

Eli onko rattaissa jokin kiinnitysmekanismi, josta osaisin asian päätellä..?
 
Meillä on Maxi-Cosi sekä vaunuina/rattaina Bugaboo Cameleonit. Bugaboihin saa hommattua adapterit eli ne "jalat" joiden avulla turvakaukalo kiinnittyy vaunujen rengasosaan. Tosi kätevä systeemi, suosittelen! Kannattaa jälleenmyyjiltä tiedustella tuota yhteensopivuutta, mihin kaikkiin vaunuihin Maxi-Cosin voi laittaa kiinni.
 
Kiitos toiveikasäiti vastauksesta! Olettaisin tuon perusteella, että kaukalon saa kiinnitettyä meidänkin rattaisiin. Säästetään siis aikaa ja rahaa kun ei tartte alkaa etsimään uusia rattaita täysin toimivien tilalle :)
 

Yhteistyössä