Turvaistuimista (9 kg :stä eteenpäin)

Onko kellään sellaista turvaistuinta, jonka voi ottaa 9 kilon jälkeen käyttöön ja se menee sitten vielä isompana koroke istuimena. Mikä merkki / malli olis hyvä? Ei viitsisi ostaa enää sellaista istuinta joka menee 25 kg asti. Meidän lapsi on tosi pitkä ja kasvaa siitä yli vuoden sisällä. Kertokaa siis mielipiteenne tällaisesta istuimesta. Kiitos.
 
Omalla pojalla oli käytössä Britaxin Two-Way-Elite n. puolivuotiaasta 2,5 vuotiaaksi. Olisi mennyt paljon pidempäänkin, mutta pikkuveli otti sen kaukalovaiheen jälkeen käyttöönsä. Two-Way-Elite on ihan huippuistuin! Se menee alkuun selkä menosuuntaan (saa kallistettua lähes 45 astetta, jotta lapsi saa nukuttua pitkillä matkoilla. Sen jälkeen se menee turvaistuimena nenä menoisuuntaan niin kauan kuin istuimen turvavyöt riittävät ja vielä sen jälkeen turvavyöistuimena! Ihan loistava istuin, pelkkää hyvää sanottavaa. Ainut "haitta" on melko isot ulkomitat, mutta ainoalla lapsella tai 2:n lapsen perheessä tuskin ongelma. Meillä myös esikoinen isolapsi, 2v:na 92cm ja 3v:na 104cm! Esikoinen mahtuisi istuimeen yhä (istuin turvavyöistuimena). Iso plussa myös hinta. Täältä Tampereelta istuinta saa hintaan 199? Vauvatalo Johannasta.
 
Tarkoitin sellaista istuinta mikä menee 36 kg asti. Britaxilla sellaista ei taida olla. Mutta Recarolla on. Onko jollain siis kokemusta istuimista jotka on 9-36 kg. Meillä on tosiaan toi 9-25kg istuin hts merkkinen hyvä on ollut mutta kangas mennyt rikki pahasti ja uusi maksaa lähes 100 e. Joten siksi mietin kyseistä istuinkokoa.
 
on britaxillakin, se uusi multitech ehkä (tästä en ole varma). mutta se evolva 123 ultra on ainakin 9-36kg. meillä poika hajotti freewayn -25kg saakka mutta se oli myös selkämitasta käymässä pieneksi, ostettiin tilalle maxi cosi mutta ei sekään ole sen pidempi :D
joten uusi istuin hommattava viimeistään alkusyksystä..
 

Yhteistyössä