Turussa asuvat, mitkä ovat sinun mielestäsi parhaat kirpputorit ....

  • Viestiketjun aloittaja "jelp"
  • Ensimmäinen viesti
Sitten on semmonen uus kirppis, kun A-laatukirppis. Tais parisen viikkoa sitten vasta auetakin. On tuossa Myllyn takana. Suht iso paikka, joten luulis tavaraakin löytyvän.

Ja tuo Manhattanilla olevan lastenkirppis Pikku-Siili on ihan ehdoton, jos vauvan/lasten vaatteita tai tarvikkeita kaipaa. Ja se vieressä oleva Kirppiscenter noin niinku muuten vaan.
 
"Pirjo"
Nummenmäessä T-talolla on pieni kirpputori, Laiskan Kirppis. Pääasiassa vaatetta ja pikkutavaraa on myytävänä. Pöytävuokra on alk. 10 euroa/viikko. Kiva ja siisti paikka, kannattaa käydä tutustumassa. Myyntipaikkoihin on jonkun verran jonoa, mutta hintaan nähden kannattaa kyllä jonottaa. Myntipaikkaa ei myöskään itse tarvitse käydä järjestämässä, koska henkilökunta hoitaa.
 
mä tykkään noista kirppis-centereistä myös. tosin ite käyn enemmän manhattanilla. a-laatukirppistä en oo viä tsekannu, mutta tarkoitus on kyllä. ja noista ruokapaikoista, ni panini-nimisessä italialaisessa on hyvää ruokaa. (ei nimestä huolimatta pelkkiä panineja). Samoin Sergio's-nimisessä ravintolassa tarjolla tosi hyvää italialaista.
 

Yhteistyössä