Turun Hamburge börs hotellista kokemuksia?

  • Viestiketjun aloittaja Mia
  • Ensimmäinen viesti
vieras
mun mielestä taas ihan kamala lasten kanssa. Alakerran baareissa kamala möly mitä hotellien auloissa/baareissa ei muualla ole ollut ja lapsille pelkkä patja heitettynä lattialle. Ei siis varasänkyä ollut. Paskat näköalat huoneesta joka oli pieni ja lasten altaassakin makas vaan kännisiä miehiä.
 
Huoneet siistit ja standardihuoneessa tilaa oli ihan hyvin moniin muihin paikkoihin verrattuna. Joka paikkaa lyhyt matka, mutta lähistön p-paikoilla sai yötä lukuun ottamatta pysäköidä vain 2 h kerrallaan. Seiskakerroksessa oli ainakin myös rauhallista. Respa aina ruuhkassa, mutta eipä siitä hirveesti haittaa ollut. Aamiainen oli ruuhkainen myös, mutta ruokaa riitti kyllä - okei, keitetyt munat ja lätyt oli loppu meidän ruokailuaikaan. Aamiaisjärjestelyistä oli jopa infoa, että mihin aikaan on väljempää, ja muutenkin se runsas trafiikki johtui varmaan tästä ajankohdasta (22. - 23.7.). Pari viikkoa eteenpäin, niin olis varmaan ollut rauhallisempaa. Jos nettiä tarvitsee, kannattaa ottaa oma kannettava, sillä aulan kone oli kaiken aikaa varattu.
 
Me ollaan oltu yötä siinä viereisessä, oliko se nyt sitten city börs nimeltään, oli toisella puolella tietä jonne kuljettiin avainkortilla omasta ovesta ja respa, aamiainen ja uima-allas siis tuossa hamburger börsissä. Nuo on keskustassa ihan siinä torin kulmalla, me ainakin viihdyttiin, huoneessa oli vedenkeittimen lisäksi iso jääkaappi ja käytävässä mikroaaltouuni. Tuolla ainakin oli tosi rauhallista ja muitakin lapsiperheitä oli samassa kerroksessa muttei äänet kuuluneet.

Muoks: Niin ja ainakin tuossa huoneessa oli nojatuoli jonka olisi saanut avattua yhden hengen sängyksi.
 

Yhteistyössä