turhautunut puolivuotias

Meidän puolivuotias osaa lykkiä itseään taaksepäin ja kääntyä sivulle, mutta voi surku kun eteenpäin ei pääse!! Siinä poika sitten sätkii lattialla ja kiukkuaa itsekseen kun harmittaa. Voi pientä!
Onko muilla samanlaisia kokemuksia?
 
Meillä siis tosiaan tänään tasan 5 kk ikäinen poika, jolla vähän sama ongelma: osaa kääntyä mahalleen (ja takaisin selälleen), pöyriä napansa ympäri ja toisinaan myös peruuttaa. Mutta eteenpäin ei vielä pääse, ja se harmittaa TODELLA paljon :eek: Meillä päivät yhtä huutoa, kun vauva makaa lattialla eikä ylety isoveikan leluihin, vaikka kuinka yrittäisi! Nyt on kyllä pari kertaa noussut jo konttausasentoon, mutta pullahtaa nopeasti takaisin alas.
Itsellä alkaa hermot olla tosi koetuksella juuri näiden jatkuvien raivoamisten takia. :/ Ja pojalla on melkoisen kuuluva ääni...Toivon, että poitsu oppii pian liikkumaan eteenpäin, jotta perheeseen palaisi taas rauha -ainakin hetkeksi ;)

Lehmikki ja pojat (2v 9kk ja 5kk)
 
Meillä sama ongelma. tyttö nyt 5 kk ja 2 viikkoa. Osaa kääntyä mahalleen ja silloin tällöin pyörähtää takaisin selälleen. kun siinä vatsallaan ei kovin kauan huvita olla, sit vaan huutaa kaikki raajat ylhäällä... Ei sille kai mitään voi, kyllä se menee eteenpäin sit kun sen aika on!
 

Yhteistyössä