tuplarattaat vai matkarattaat??

hei ,
meille on tulossa toinen vauva maaliskuussa ja vanhin on silloin 1,5 vuotias. Ollaan tässä mietiskelty vaunuvaihtoehtoja, joten kertoisitteko kokemuksia.
olisko kaksostenvaunut paremmat kuin esim. sisaristuin "yksikkö"vaunuihin , vai selviäiskö ehkä kaksosten matkarattailla?

kiitos jo etukäteen!
 
kulkuri
miten paljon liikutte rattailla. Jos teillä on auto käytössä päivisin ja tarvitsette rattaita lähinnä esim kaupungilla pyörähtämiseen tms niin matkarattaat varmasti ok. Jos kuitenkin enimmäkseen liikutte jalkaisin niin suosittelisin kunnollisten tuplarattaiden ostoa. Meillä ikäeroa 1v 9kk ja ilman kunnon tuplarattaita ei oltais selvitty. Olemme päivät ilman autoa ja tykkäämme käydä kerhoissa, kaupungilla, kylissä yms. Oli tosi kätevää kun vauvan pystyi jo ihan pienenä ottamaan nukkumaan suojaisiin rattaisiin ja esikoinenkin nukkui päiväunet tuplissa suurimmaksi osaksi. Pääsimme liikkumaan läpi talven hyvin. Tälläkin hetkellä pojat koisii vierekkäin päiväunia rattaissa kun esikoinen nukahti vahingossa kotimatkalla. Nyt pojilla ikää 1v ja 2v 9kk.
 
äiti x2
meillä on pojilla kans 1.5 vuotta ikä eroo. meillä oli emmaljungan tuplat. itse olin niinhin hyvin tyytyväinen, kun päästiin hyvin liikkumaan paikasta toiseen. meilläkin pojat nukkuivat aikoinaan niissä pajon vierekkäin.
 
Samaa ollaan mietitty. Meille tulossa myös toinen lähiaikoina, esikko 2v2kk. Sisaristuinta oltiin ajateltu, mutta niitä kuulemma nykyään valmistaa ainoastaan Emmaljunga, ja Lastentarvikkeessa sanoivat, ettei se käy muihin vaunumerkkeihin eikä edes kaikkiin Emmaljungan omiin malleihin. Meillä on Brion vaunut, joten se siitä. Seisontalauta on hankittu, ja sillä varmaan pärjätään lyhyet puistoreissut, mutta esim. kaupungille sillä on turha moneksi tunniksi lähteä, vaan sitten pitäisi olla myös isommalle matkarattaat mukana...tuntuu vaivalloiselta. Haluaisin myös tietää, kumpi parempi: rinnakkaiset kaksosrattaat vai peräkkäiset?
 
synttärityttö
Onko kokemusta Brion Twinette-rattaista? Ajattelin että esikoisen Brio kombin kovan kantokopan voisin laittaa vauvan puolelle ja kaksivuotias istuisi vieressä. Näinkö se menee käytännössä? Ootteko olleet muuten tyytyväisiä Twinetteihin?
 

Yhteistyössä