hyi
Me ollaan siirrytty ostamaan liha tuoreena lihakaupasta. Ostetaan aina ainakin 4 päivän ruuat kerralla. Miten lihat pitäis säilyttää?
Mä aattelin, että nakkaan vain jääkaappiin, mut niissä alkaa näkyä jo päivän-parin päästä harmaita alueita. Mies sanoo, ettei ne mitään haittaa, mut mun on vaikea syödä kun en tiä onko ne mennyt jo pilalle. Pitäskö siis nakata kaikki suoraan pakkaseen? Se sulattaminen on niin pyllystä, en jaksais sitä aina tehä, ku siinähän menee koko päivä. Pitäs keretä vielä töissäki käymään ja kaikkea muuta, ei voi ihan koko päivää sitä ruokaa laittaa.
Just nyt on jääkaapissa eilen ostettua jauhelihaa kilo ja kassleria kilo. Tänään teen lihapullia, ajattelin käyttää puolet jauhelihasta, mut luin jostain et se pitäs kaikki käyttää viimeistään seuraavana päivänä ostosta. Onko näin?
Mä aattelin, että nakkaan vain jääkaappiin, mut niissä alkaa näkyä jo päivän-parin päästä harmaita alueita. Mies sanoo, ettei ne mitään haittaa, mut mun on vaikea syödä kun en tiä onko ne mennyt jo pilalle. Pitäskö siis nakata kaikki suoraan pakkaseen? Se sulattaminen on niin pyllystä, en jaksais sitä aina tehä, ku siinähän menee koko päivä. Pitäs keretä vielä töissäki käymään ja kaikkea muuta, ei voi ihan koko päivää sitä ruokaa laittaa.
Just nyt on jääkaapissa eilen ostettua jauhelihaa kilo ja kassleria kilo. Tänään teen lihapullia, ajattelin käyttää puolet jauhelihasta, mut luin jostain et se pitäs kaikki käyttää viimeistään seuraavana päivänä ostosta. Onko näin?