tuomitaaks mut jos otan tänä kesänä kerran kunnolla viinaksia?

  • Viestiketjun aloittaja :(
  • Ensimmäinen viesti
:(
Ko aattelin lähtee porin jazzeihin yhdeks illaks ja laittaa tytön sillon 14kk hoitoon mummolaan?:/ Olen yh. Pelkään kauheesti et mut tuomitaan ja puhutaan seläntakan paskaa et "nuori äiti ryyppäämäs" jne. Se olis eka kerta 2v kun ottaisin..
Ihan sen takia ko oon 19v. Ajatellaan et lapset vasta sitten ko ei "menojalka vipata" Ei mitään väliä varmaa,jos olisin 30v,ei kukaa kattos pahasti.. Niin ja ei se nyt niiin hirveesti vipata et voisin kyllä jättää väliinkin :)
Nyt tulee vastauksia no jää sit kotiin jne.. tartten rohkaisua *reps*
 
Nana
Mut älä ota liikaa, ei muuten, mutta kun olet ollut pitkään "harjoittelematta" niin ettei mene ihan överiksi ja selviät kotiin ja myös siitä krapulasta.
Ja voit tosiaan joskus vähän useamminkin mennä, että tulis aikuisten juhlimista harjoiteltua ja sosiaalisia kontakteja itsellesikin.
 
nuori mamma
Alkuperäinen kirjoittaja suski:
Ihan varmasti sut joku tuomitsee. Sun pitää vain muistuttaa itsellesi, että äidit saavat välillä olla yötä pois lapsen luota :) .
niinpä. jolla-kulla on aina kivi kengässä, teet miten tahansa. Jos joku 40v mamma lähtis, ni sitähän vaa kehuskeltas miten hineoo, kun "osaa ottaa omaa aikaa", tarviihan äiditki omaa aikaa jne. Niin tarvitaanmyös me nuoret äidit! Ja on ihan eri asia jos menojalka vipattaa joka viikonloppu kun se, et kerran kesässä meet festareille. Jos joku alkaa arvostelee sua ni on kyl tyhmä
 

Yhteistyössä