tunnustustusketju: mitä muuta kuin ruokaa tms tarpeellista olette viime päivinä sortuneet ostamaan?

eilen tilasin jostain verkkokaupasta mukin, jossa 50- luvun tyylinen nainen & teksti
"kahvi: piristää & jaksat tehdä tyhmiä asioita tehokkaammin".
tänään ostin H&M:tä harmaan, leopardikuviosen treenitopin sekä polvipituisen, viininpunaisen hameen jossa halkio takana. se toppi oli tarpeellinen, hame vain tarttui mukaan :whistle:
 
"vieras"
No en ole ostanut edes kaikkea tarpeellista, kun en raaski. Kaksi talvea olen palellut ja pitkin hampain ostin nyt kunnon talvitakin. Uudet urheiluliivit tarvitsisin, mutten saa ostettua, kun rahanmeno hirvittää.

Ärsyttää kaikenlainen törsääminen ja tavaran haaliminen...
 
hmm.. en yleensä tee herätysostoksia enkä ostele turhuuksia joten pitää oikein miettiä..haa! nyt keksin: Anttilasta söpön myssyn, vaikken tarvitse enempää hattuja. mutta kun olen niin heikkona kivoihin myssyihin, joiden alle saa hiukset piiloon :D
 
Viimeksi muokattu:
"lasipää edellä"
Tämä kevyt citrustuoksu, alle 20 e maksoin siitä sokoksessa. Samalla kerralla bongasin nestemäisen eyelinerin poistohintaan 2,50 e. Nämä kaksi ihan impulssiostoksia.

Ulkomaalaisen lehden ostin korvikkeeksi, kun eräs tavallisesti ostamani oli loppu. Korvike maksoi noin euron enemmän kuin se "oma lehteni". GGGRRRRR :kieh:

 
"vieras"
Viherkasveja ja niille ruukut. Lapsille tuli eilen törsättyä vähän turhuuksiin, kirjakauppaan meni satanen ja sen jälkeen haettiin vielä Skylandersien uusin peli ja pari muuta juttua. :ashamed:
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";29141120]Tilasin töihin työntekijöille 3X 450XR Mersuja. Itselle 320 ja vaimolle sedanin. :)[/QUOTE]

Aamulla heräsit ja raahauduit amiksen autonasentajan apulaislinjan ensimmäiselle vuosikurssille, josta olet saanut ehdot jo kuutena vuotena ja jäänyt luokallesi.
 

Yhteistyössä