Tunnetko ihmistä, joka on sairaslomalla töistä lähes joka pikkuvaivan takia?

  • Viestiketjun aloittaja ieena
  • Ensimmäinen viesti
ei vissiin ole kauhean innostunut työstään mutta syystä tai toisesta ei halua irtisanoutuakkaan. toisaalta kuka tietää ne todelliset syyt sairaslomaan, ehkä ei halua kertoa todellista syytä.
 
Kyllä tunnen, ja tällä tyypillä on myös hyvä neuvo, eli ikinä ei kannata valittaa mitään fyysistä vaivaa, vaan sitä pääkoppaa jonka sisälle lekuri ei näe. Henkisten ongelmien takia putkahtaa helposti viikko tai viisikin sairaslomaa :whistle:
 
Täytyy muistaa, että jotain vakavaa sairastavalle voi pienikin selkäkipu tuottaa myös muita tuskia tai pieni flunssa viedä viikoiksi peiton alle joten ehkä turha puhua jos ei sairastavan henkilön todellista sairaustaustaa tiedä :whistle: Enkä nyt puhu itsestäni.
 
Tunnen yhden kuvausta vastaavan... Mutta useamman toista ääripäätä edustavan: Töihin tullaan kipeänä ja sitten retostellaan asialla :headwall: "Mä en ihan pienestä saikulle jääkään, nytkin on kuumetta ja kurkku kamalan kipeä mutta täällä mä vaan painan!" Ja tartutat potilaat ja työkaverit... prkl
 
ella
Kyllä tunnen, löytyy omalta työpaikalta.. viimeksi kotiin kun "kuumetta" 37,1..... ja aina osuu saikut lomien yhteyteen, nyt sopivasti juuri ennen pääsiäistä. Rasittavaa.
 
vieras
No oikeesti tunnen läheisesti kaksi ihmistä joista tiedän et takuulla ei ole muuta vaivaa kuin laiskamato :LOL: kun tässä ketjussa alko taas se tyypillinen spekulaatio kaikenlaisista vaivoista (niinku noissa käytöshäiriöinen/huonosti käyttäytyvä lapsi ketjuissa joka lapsella on adhd tjtn).
Ja selkäkivut on yksi henkimaailman tauti kanssa, ei voi lääkäri mitata kipua ja jos sanoo että selkä kipee niin siitä saa sen viikon kanssa.
 

Yhteistyössä