Tunnetko äitejä jotka olisivat olleet 15-20 vuotta yhtäjaksoisesti kotiäitinä?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"juu"
Tunnen. On jo lähempänä eläkeikää. Kunnon koulutusta hällä ei oo. Tekee työpaikallani jotain tuurauksia yms firmoissa jos sijaista tarvii. Vakituista työtä ei hällä oo ikinä ollut.
 
"vieras"
Mun äiti oli kotona 20 vuotta. Meni sitten töihin työkkärin kautta ja tekee nyt yli 50-vuotiaana pätkiä silloin tällöin. Välillä on pidemmäksikin aikaa töitä.
 
94rofgl
Tunnen, paitsi että oli pidempää pois työelämästä. :) Oli ylioppilas jo valmiiksi, mutta kouluttautui parin vuoden koululla ammattiin ja teki töitä... Ei oikeastaan ollut niin kovaa tarvetta rahalle, mutta kun nuorinkin oli muuttanut pesästä, niin ajatteli jotain kokeilla. Hyvin sujui.
 
Tunnen. Oma äitini. Ei oo työllistyny (jossain tukitöissä on ollu välillä, en muista onko "ihan oikeestiki"), mutta luultavasti ois töitä saanu jos hällä ois käsi ihan kunnossa. Eipä äitillä kyllä mitään ammattiakaan ole.
 
vierailija
Olin lasteni kanssa kotiäitinä 14 vuotta. Pohjakoulutus yo ja rakennustekniikka. Opiskelin iltakoulussa IT alaa jonka jälkeen työelämään. Kymmenen vuotta myöhemmin lähdin opiskelemaan uutta alaa.
 

Yhteistyössä