Tuleeko rasvattomasta maidosta hyvää riisipuuroa?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Tyssy
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
No ei oikein.. Lisäksi rasvaton maito kiehuu erittäin helposti hellalle. Mutta makuja on monia. Eilen täällä joku kertoi keitävänsä riisipuuron veteen ja lisäävän lopuksi ruokakermaa.
 
Eli taidanpa kokeilla rasvattomasta tai sitten laitan puolet rasvatonta ja puolet kevyttä. Pitää joulun jälkeen taas puntarille niin yritän nipistää kaikesta mahdollisesta. Pakko sitä riisipuuroa kuitenkin jouluna vähän on saada! :p
 
kyllä siitä tulee ihan syömäkelpoista(ainakin siihen malliin hävis eilen se puuro poikien suuhun).
Mikrossa tosin tein kun ei oo puuronkeittoon passaavaa kattilaa ja hyvin onnistui.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tiina69:
Punasen putelin maidosta kannattaa tehdä :) ellet sitten ole joku Kalori-Kirsi.. :laugh:

tekishän sitä jos puolet perheestä ei olis maitoallergisia.. ei es laktoositon tai hyla käy.. kaikenlaiseen makuun tässä alkaa olla vuosien mittaan tottunut
 
Ilman haudutuskattilaa turha alkaa tekemään rasvattomasta maidosta, on takuulla pohjassa kiinni. Kokeilin tehdä veteen ja sitten maitojauhetta perään, kyllä sitä nyt söi ennekuin selkäänsä otti mutta kyllä meillä tehdään punasesta maidosta.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Lacrimosa:
No ei oikein.. Lisäksi rasvaton maito kiehuu erittäin helposti hellalle. Mutta makuja on monia. Eilen täällä joku kertoi keitävänsä riisipuuron veteen ja lisäävän lopuksi ruokakermaa.

Noin tulee hyvää. Äiti on monena jouluna mun maitovammasen exän takia tehnyt, sai joltain kokilta tuon vinkin, ja hyvää on.
 
No täällä yksi, joka on joka vuosi tehnyt riisipuuron kattilassa rasvattomaan maitoon. Hyvin on onnistunut, hyvää on ollut. Olen kyllä ihmetellyt puheita, että muka rasvaton maito palais herkästi pohjaan ja sais olla koko ajan sekottamassa. Ei pidä paikkaansa. Monen vuoden kokemuksella tämän sanon.
 

Yhteistyössä