Trumpin pitkäaikainen neuvonantaja: Hän pilkkasi kannattajiaan. Kaiken kamaluuden nähtyään ja koettuaan Grisham ryhtyikin demokraatiksi 👍

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Pitkäaikainen neuvonantaja: Trump pilkkasi kannattajiaan.

Yhdysvaltain presidentinvaalit|Stephanie Grisham toimi aikanaan sekä Donald Trumpin että tämän vaimon lehdistösihteerinä. Vuoden 2021 jälkeen hän on puhunut voimakkaasti Trumpia vastaan.

DONALD TRUMPIN lehdistösihteerinä vuosina 2019–2020 työskennellyt Stephanie Grisham väitti demokraattien puoluekokouksessa tiistaina Trumpin pilkanneen kannattajiaan heidän selkiensä takana, kertovat muun muassa The Guardian ja NBC News.


”Näin hänet, kun kamerat olivat pois päältä, suljettujen ovien takana. Trump pilkkaa kannattajiaan. Hän kutsuu heitä peräkammarin pojiksi”, Grisham kertoi.


Grisham sanoi lyhyessä puheessaan Trumpin myös raivostuneen koronapandemian aikana tehdyllä sairaalavierailulla, kun kamerat kuvasivat hänen itsensä sijasta jotain muuta.

Trumpien ja Grishamin välit katkesivat lopullisesti 6. tammikuuta 2021, kun tuhannet Trumpin kannattajat mellakoivat Capitolilla yrittäessään estää kongressia vahvistamasta presidentti Joe Bidenin vuoden 2020 vaalivoittoa.


Grisham irtisanoutui vain tunteja mellakoiden alettua. NBC:n mukaan hän oli yrittänyt irtisanoutua jo aiemmin, mutta Melania Trump oli suostutellut hänet jäämään pestiinsä.


HS (osa tekstista)
 
vierailija
Videolla Grisham kertoo, että hän kysyi Melanielta että voitaisiinko twiitata Capitolin valtauksen aikana kannattajille, että laikkomuuksille ja väkivallalle ei ole sijaa.

Rva Trump vastasi yhdellä sanalla: ”NO”

Kuinka väkivaltaa kannattava presidenttiperhe olikaan 😢😭😭
 
vierailija
Trump jää historiaan pienestä sivuosastaan perhe-elokuvassa Yksin kotona. Donald vänkäsi itsensä vilahtamaan elokuvassa, jonka kohtaus filmattiin hänen omistamassa kiinteistössä. Katsoin elokuvan muutama vuosi sitten, ja bongasin silloisen Diili-juontajan ruudulta. Elokuvan katsomisen jälkeen luin tarinaan liittyvät taustatiedot jostain iltapäivälehdestä.
Minua vain haukottaa, kun kyseinen seniili ukkeli pulpahtaa mediassa esille.
Don kiinnostaa pikkuriikkisen enemmän kuin kirjoituksiani tällä palstalla jatkuvasti kyttäävä häntäkärpäseni.
 

Yhteistyössä