Trump syyttää nyt juutalaisia

vierailija
Kauheita uhkauksia. Mitä Israelille tapahtuu kahden vuoden sisään?


Trump väitti puheessaan, että jos Harris voittaa vaalit, Israelin olemassaolo päättyy kahden vuoden kuluessa. Hänen mukaansa juutalaiset olisivat osittain syyllisiä tähän tulokseen, koska heillä on tapana äänestää demokraatteja.

− Jos en voita näitä vaaleja − ja juutalaisilla olisi todella paljon tekemistä sen kanssa, jos niin tapahtuu, koska jos 40 prosenttia, tarkoitan 60 prosenttia ihmisistä äänestää vihollista − Israel nähdäkseni lakkaa olemasta kahden vuoden kuluessa, Trump sanoi yleisölle.
 
vierailija
Trumpilla on samat prosenttiosuudet edelleen. Israelin kansasta 40% on hyviä ja 60% on pahoja. Palestiinan kansasta 80% on hyviä ja 20% on pahoja. Molemmat luvut siis Trumpilta.

Aika hyvin pystyy trumpin politiikalla poistamaan siviilejä molemmilta puolilta ja saamaan pahuutta lisättyä.
 
vierailija
Suomi on pelannut korttinsa hyvin. Ville Tavio on laitettu osallistumaan Hamasin tilaisuuksiin ja ottamaan maailmalla kantaa konfliktiin siten, että ollaan selvästi ääri-islamistisen terrorismin puolella. Tämä sopii hyvin myös Venäjän kultapojulle, joka ilmeisesti nauttiin venäläisen peräreijän mausta.

Samalla tehdään asekauppaa Israelin kanssa, mutta vastustetaan voimalla Juutalaisia, joka kansanmurhalla voidaan vitsailla vaikka rydmanin tavoin somettamalla natsimuistomerkeillä.

OrpoPurran Suomi tappaisi juutalaiset, mutta on israelin puolella. Samoin palestiinalaiset saa tappaa, mutta hamasia kannatetaan.
 

Yhteistyössä