Tripp Trapp ja kopiot

Millaisia kokemuksia teillä on noisa kopioista? esim cittarin Bambino tai Emman malli? Vai kannattaako maksaa paljon enemmän aidosta? Kallistuisin kopion puolelle, jos teillä on hyviä kokemuksia.

Ei tosin vielä tarvita tuolia, mutta aattelin seurailla mahdollisia tarjouksia jo...
 
Huuto.netissä myydään hyväkuntoisia käytettyjä tripp trappeja. Itse ostin pojalle aidon ja hyväkuntoisen tuolin sieltä puolet halvemmalla kuin uusi olisi maksanut. Haluamani istuinpehmusteet ostin sitten uutena, kun halusin tietyn kuosin ;)
 
Tuttavalla on kai Emman malli ja heidän poikansa meinas mennä ympäri tuolin kanssa. Oli potkassu pöytää vasten ja tuoli lähti jo kaatumaan, mutta saivat onneks kiinni. Nyt koko tuoli joillain nauhoilla kiinni pöydässä. Tämä tuttava sanoi, että aidolla näin ei olisi päässyt käymään. En tiedä miten on erilainen, ei omakohtaista kokemusta, mutta näin mulle kerrottiin. :)
 
Meillä on se cittarin Bambino tuoli ja hyvin on hommansa hoitanut :) . Olipa vielä tarjouksessa kun ostettiin, maksoi 50e, oikea hinta muistaakseni 100e paikkeilla. TrippTrappeja meillä on töissä, eli ne on myös tullut tutuiksi ja minusta tämä "kopio" on ehkä jopa vakaampi malli. Pakko sanoa, että minusta TrippTrapissa myös nimi/brändi maksaa osansa...
 
Kummipojan perheellä on yksi Trip trap ja yksi kopio - en tosin tiedä mikä noista - mutta he sanoivat, että olisi kannattanut vaan ostaa toinen Trip trap sillä toinen tuoli on kuulemma paljon hempulampi eikä niin tukeva kuin aito. Omakohtaista kokemusta ei ole kopioista, mutta eiköhän me toinen Trip trap nyt kohta hommata.
 
Meillä on tripp trapp ja tukeva on... kopioista ei ole kokemusta. Kallishan tuo oli ku Iskusta sen elokuussa ostin, mutta ajattelin, että parempi ostaa kerralla kunnollinen ja hyvä, koska tuo kuitenki menee niin kauan aikaa, entäkö ostaa kopio ja jos ei olekkaan hyvä tai alkaa ajanmyötä "reistaileen" niin sehän tulee vielä kalliimmaksi ku joutuu sitte ostamaan taas uuden tuolin. Eli kerralla hyvä ja sillä selvä.. Niin ja tuolilla myös hyvä takuu...
 
Meillä on tuo Emman kopio ja hyvin on toiminut! :D
Jätkä 9kk ei ole saanut sitä (ainakaan vielä!) kaatumaan vaikka välillä potkasee vauhtia pöydän reunasta.. :whistle: Tukevalta tuntuu, ja ei hempu.
 
Meillä on nyt kohta 2v esikoisella ollut 6kk-ikäisestä lähtien Tripp Trapp ja pois en kyllä vaihtaisi. Meidän isokokoinen, voimakas ja riehakas vauveli ei kertakaan saanut tuolia kaatumaan. Ei ole ollut edes läheltä-piti tilanteita. Sen pöytän reunasta jaloilla vauhtin lykkämisen meidän herra oppisi samana päivänä, kun tuoli tuli taloon, mutta Tripp Trapp ei kaatu, vaan liukuu taaksepäin (jopa laattalattialla, missä kuitenkin saumoja).

Mummillassa taas on varatuolina toi Emman kopio ja on monta kerta meinanut kaatua. Ei minusta ole läheskään yhtä tukevaa ja tilavaa, kun aito. Kyllä me ajattelimme tolle pikkukakkosellekin hommata oma Tripp Trapp, kunhan poika täyttää sen 6 kuukautta. Itse olen valmiina maksamaa mielirauhasta ja siitä, että voin hetkeksi kääntä katseeni muualle.

Joku ihmetteli syöttötuolin mataluutta. Meillä oli sama homma, kun kävimme tuolia ostamassa. Mutta myyjä sanoikin, että kaupassa se tuoli vaan tuntuu niin matalalta, kun muistaa oman pöydän paljon korkeampana. Kyllä mäkin olin viimeiseen astiin sitä mieltä, että tuoli on aivan liian matala, mutta eipä ollutkaan =)
 
Meillä on tuo aito.
Aluksi oli semmoinen vanha perinteinen, mutta se oli niin korkea että vauvalla ei ollut hyvä syömäsento kun kädet ei yltänyt pöydälle.
Trippis on kyllä ollut yksi parhaista ostoista vauvalle, ei pääse siinä riekkumaan mihinkään. Ja tuo tuolihan menee todella pitkään.

Noista trippiksen kopioista ei kokemusta, mutta ei kyllä edes tullut mieleenkään että semmoista harkitsisimme.
 
Meillä on Emman tuoli ja poitsu saisi kyllä kevyesti kaatumaan, kun potkii ja työntää käsillä pöydän reunaa. Oon pari kertaa napannu kiinni lennosta :whistle: . Pitänee sitoa pöytään kiinni, ettei tarvi koko aikaa olla valmiudessa koppaamaan.
 
Meillä on sekä Tripp Trapp että Cittarin Bambino tms. Mummolassa on vielä lisäksi Emma, joten kokemusta on kahdesta kopiosta ja yhdestä aidosta. Aito on paras. Se on jotenkin tukevampi ja kuitenkin kevyempi liikutella kuin Cittarin tuoli. Kopiot on uutena ostettuja Tripp Trapp käytettynä. Se oli melko huonossa kunnossa ja vaatii uuden maalipinnan ja hintakin oli tämän takia kohtuullinen verrattuna uuteen. Veikkaan, että saamme siitä saman verran myydessämme pois, koska nyt se on maalattu. Jos löytäisin jostain toisen edullisen Tripp Trappin, niin ostaisin oitis ja laittaisin Bambinon pois
 
Meillä on Tripp Trapp ja ollaan oltu siihen tosi tyytyväisiä. Pienen miehen on siinä helppo istua, koska istumasyvyys on sopivan pieni ja asento muutenkin hyvä. Eikä tuoli kaadu, vaan liukuu taaksepäin. Nykyisin on saatavilla vauvasetti, johon kuuluu selkänojan korotus ja turvakaari. Selkänoja korotus on erittäin hyvä, pehmusteen kanssa istuma-asennosta tulee tosi tukeva. On mielestäni hintansa arvoinen tuoli...vaikka voisihan se olla edullisempikin :)
 

Yhteistyössä