~ TOUKOKUUN TOIVOTUT 2008 syksyllä 2011~

Joulu tuli juhlittua rauhallisesti koti nurkissa. Lahjavuori oli jälleen kerran aivan liian suuri.

Nyt ollaan kaks päivää oltu myrskyn kourissa. Eilen sähköt oli yhteen mittaan 13 tuntia poikki. Tänäänkin aamuyöstä useamman tunnin. Nyt puuskat yltymässä taas.

Onneksi on puulämmitys, kellari ja patteri radio :)

Olemme välttyneet suurimmilta vaurioilta. Asuntovaunun suojana ollut pressu lähti pois paikaltaan ja kasvihuone on heittänyt voltin, mutta niin kauan ei mitään hätää kun puut pysyy pystyssä ja katto pään päällä.

Voikaa hyvin ja Onnellista Uutta Vuotta 2012!
 
Hei kaikille, ja oikein ihanaa joulunaikaa!
Nyt tulin hakemaan vertaistukea täältä, pitkästä aikaa - meillä on sellasta kieltämistä, uhmaamista ja tappelua, että huh! Haastavin aika tähän asti, ehdottomasti. Pikkumies 1v8kk on hyvin utelias ja aktiivinen - ja jästipäinen, joka tekee kiellosta huolimatta. Tappelevat siskonsa kanssa välillä non stop, omat keinot välillä aivan hukassa, mikään ei tunnu toimivan! Jäähy on käytössä neidillä mutta pikkumies on oma lukunsa... Mutta ilokseni sain huomata, että muualla on samanlaista menoa, jo se tieto helpottaa kummasti!! :)
Joulu oli ihana, joulupukki kruunasi päivän. Rentouttavaa saada jakaa lastenhoitovastuuta isovanhempien ym.kanssa! Ja saada tehdä jokin asia rauhassa alusta loppuun - luxus! Tänään onkin sitten paluu arkeen, kun mies meni töihin - hui! :)))
Edelleen neiti kyselee joulukalenterin ja joulupukin perään :) Leikkiastiat ja keittiö on meillä pikkumiehen mieleen, tosin neitikin mielellään kokkailee. Nukkeaan hoivaa edelleen aamusta iltaan - luulin helpottavan, kun "oikea" vauva kasvaa, mutta ei. :)
Sain opinnot kasaan, vihdoinkin!!! Nyt sitten pitäis alkaa työpaikkaa etsimään hiljalleen, jos viim.syksystä aloittais. Pikkumies olisi silloin 2v, ja lyhyempi työviikko olis haaveissa. Alkaa tämä rahallinen niukkuus välillä ahdistamaan! Tähän mennessä ei ole moinen haitannut, mutta nyt haluaisin pakastimen/kerrossängyn/pienen reissun/talvitakin jne. Aikaa olis tehdä vaikka mitä, mutta kaikki tyssää rahan puutteeseen....
Ihanaa vuodenvaihdetta kaikille! Anteeksi omanapainen purkaus!!!! Muksut alkavat heräillä, joten enpä sitten muuta ehdikään tähän väliin.... Voimia ja haleja kaikille!!!