Täällä kun usein peräänkuulutetaan halpoja ruokia niin eilen tein tämmöisen
10 hiukan isompaa perunaa kuoritaan ja viipaloidaan, niistä puolet uunivuoan pohjalle, sitten tölkki valutettua tonnikalaa ja päälle ripotellaan sitruunapippuria ja tilliä. Loput perunat päälle ja taas noita mausteita.
Kaksi munaa ja joku 3dl ruokakerma-maitoseosta ja ripaus suolaa sekaisin ja kaadetaan vuokaan.
Hauduttelin tota uunissa folion alla n 150-170 asteessa varmaan reilun kaks tuntia ja sit ilman sitä folioo vajaassa 200 asteessa vielä puolisen tuntia.
En tiedä onko tähän olemassa virallisempi repepti, mä säveltelin ihan itse tän.
Oli ihan hyvää vaikken olekaan tonnikalan ystävä.
10 hiukan isompaa perunaa kuoritaan ja viipaloidaan, niistä puolet uunivuoan pohjalle, sitten tölkki valutettua tonnikalaa ja päälle ripotellaan sitruunapippuria ja tilliä. Loput perunat päälle ja taas noita mausteita.
Kaksi munaa ja joku 3dl ruokakerma-maitoseosta ja ripaus suolaa sekaisin ja kaadetaan vuokaan.
Hauduttelin tota uunissa folion alla n 150-170 asteessa varmaan reilun kaks tuntia ja sit ilman sitä folioo vajaassa 200 asteessa vielä puolisen tuntia.
En tiedä onko tähän olemassa virallisempi repepti, mä säveltelin ihan itse tän.
Oli ihan hyvää vaikken olekaan tonnikalan ystävä.