tolu raskausaikana?

kysyin jo tuossa odotuspalstallakin, että ootteko käyttäneet tolua raskausaikana? Kaipaisin pikaisia vastauksia, että tietää pääseekö sitä siivoomaan sillä vai kaupan kautta hakeen "tavallista" ainetta :). Kiitti!
 
Siinä on kuulema tolueenia (sukulainen valisti..) joka on syöpävaarallista. ei kai sitä nyt niin hirveästi voi olla kun ei pullossa varoitella eikä netistäkään löydy varoituksia..? Eikö noissa kaikissa aineissa oo omat myrkkynsä kuitenkin.. niin ja rv 37 nyt menossa.
 
Tolussa on lähemmäs 10% tolueenia, joka tosiaan on karsinogeeni.

Itse pistin miehen siivoamaan juuri siihen vedoten... :D

Toluahan ei saa laittaa kuumaan veteen, vaan haaleaan, niin silloin se ei niinkään höyrysty sieltä. Ja määrä on oikeasti pienen pieni...

Saahan ihminen olla raskausaikana töissä laboratoriossa. :D
 
systeri kertonu (lukee farmaseutiksi ja oottaa toista lasta) et niillä koulussa ollut, että nämä "ruoka rajoitteet" raskaille ynnä muut monesti ymmärretään liioteltuna.
eli esim. et maksalaatikkoo vaikka ei vois syödä raskaana...niin siskolla just himo ollu siihen :D ja on syönyt mutta RAJOITETUSTI. ja vaavilla massussa kaikki ok.
...mutta esim. alkoholia ei sekoiteta tähän...on eri asia kuitenkin vetää alkoholia raskaana kuin maksalaatikkoa.
että jos on ollut maksalaatikon himosyöjä niin kun tulee raskaaks niin sitten joutuu todella rajoittamaan, mutta "normimääränä" ok.

toivottavasti ei tullu kauheen sekavasti :whistle:
 

Yhteistyössä