todella huoli auttakaa

mulla on 1,4kk tyttö joka sairastaa tosi paljon. nyt on hämmästys että ripuli on kestäny yli 3 vuorokautta ja uloste on valkoista/haalean keltaista... en tiedä mitä tää on mutta kämppä haisee oksennuksen ja paskan sekotukselle :(
onko kellään muulla ollut tällasita koskaan?
 
Hei!!

Meillä ei ole ollut ikinä kyllä tuollaista, mutta kuulostaa ikävältä :(
Imetätkö?? Eli oletko syönyt jotain mille vauva voisi olla allerginen..tai onko teillä ollut vatsatutia liikkeellä jos se olisi syynä.
Kannattaa varmaan soittaa neuvolaan tai käydä lääkärissä, koska lapsi on vielä niin pieni. Alle 3 kuukautta vanhathan kannattaa käyttää heti lääkärissä jos jokin on omasta mielestä on jotain vikana.
Jaksamista teille!!!
 
Hei!

Meillä 1,5 v tyttö, ja samaa ollut. Hänellä usein vatsa ripulilla ja pari kertaa ollut sellasiat vaaleankelt ja haisee oksennuksen ja kakan sekoitukselta. Se tarkoittaa et on joku vatsatauti virus.. Siihen auttaa et yrität syöttää kiinteää ja lisäks antaa vaik banaania joka rauhoittaaa vatsaa.

Juoko hän rintamaitoa? Meillä tyttö juo maidonkorviketta, josta siirrytitin pois pari kk sitten tavan maitoon.. ripuli jatkui joten vaihdoimme laktoosittomaan ja sit välillä maidon sijasta muksun soijajuomaa joka tarkoitettu 1-3v leikki-ikäisille.. silloin kakka vaihtui taas ruskeaksi ja kiinteämmäksi melkein heti.
ja muutenki ei ollut vatsavaivoja (pieruja yms)

Kannattaa kokeilla laktoositonta maitoa ja soijamaitoa (joka tarkoitettu lapselle, niihin lisätty vitamiineja yms)

Lisäksi kannattaa muistaa et kiinteä ruoka on tärkeää, (meillä tyttö ei meinaa suostua syömään kiinteää, mut nyt on jo parempaan päin)

SIITÄ valkoisesta kakasta, soita neuvolaan koska kaikki muut kakan värit on norm. mut valkoinen ei, joten kannattaa soittaa lääkäriin..

ja aina jos tulee kysymyksiä soita lastenklinikalle he osaa neuvoa parhaiten, ei kannata turvautuu keskustelupalstoille ei saa heti tarvittavaa vastausta ja vastauksiin ei voi luottaa 100%
 
Heippa!

Kuulostaa tosi kurjalta tollanen pitkään jatkunut sairastelu.

Ootteko kokeillu Foreverin Aloe vera "mehua" noihin vatsaongelmiin? Meillä se on toiminu vanhemmalla lapsella, 2,5v siihen että aikasemin saatti käydä vain pari kertaa viikossa isolla hädällä ja nuoremmalla,9kk, se on tosi hyvin tasapainottanu vatsaa ettei vedä löysälle eikä liian kovalle eikä muuten oo ollu mitään vatsaongelmia ja itsellä se on toiminut kans vatsantoimintaan kun joskus kauan aikaa sitten on todettu laiska suoli. Ja no näiden lisäksi se on auttanu miehellä ihoon ja vastustuskykyyn, ei olla sairasteltu ollenkaan niin paljon mitä aikasemmin. Ihan huippu juttu ollu kyllä meidän perheessä! :) Ja tosiaan voi antaa ihan pienellekin =)
 

Yhteistyössä