Tilasin lapselle kalliin RC-auton, maksoi pari sataa euroa. Olikin pettymys.

  • Viestiketjun aloittaja Voi video
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tai oli ainakin mulle. Kuvittelin, että se on sitten laadukas ja tukeva, kun kulkeekin niin lujaa. Äskettäin avasin paketin ja huh huh. Siis onhan siinä vankka alusta ja moottori, mutta se "auto" siinä päällä on pehmeää muovia, joka on kiinnitetty siihen alustaan ihan vaan siten, että muovissa on kaksi reikää, jotka on työnnetty alustan pallukoiden läpi. Nämä kiinnistyssysteemit on siinä sivussa, muualta se ei ole kiinni mistään eikä mitenkään. Siinä se.

Miten tuo muka pysyy kasassa, jos sillä ajelee sitä vauhtia kuin se kulkee? Eikö sillä saa törmäillä yhtään minnekään eikä kaataa autoa jossain hiekkamontulla, sehän hajoaa saman tien? Miten tuo voi olla tuommoinen?

Joo, en tajua näistä yhtään mitään, kokemusta vain niistä lasten radio-ohjattavista. Mutta kyllä mä ihan oikeasti kuvittelin, että tää RC-autokin ois ollut yhtä tukeva kuin ne lasten autotkin.

Sanokaa nyt, että tuo kestää ja toimii ja on hyvä

Ja pakettia mainostettiin käyttövalmiina, vain ohjaimen patterit puuttuvat. Käyttövalmis se varmaan onkin, mutta ..
Ei sillä ole mitään väliä jos se koppa hajoaa, näyttää vaa uskottavammalta. Kuitenkin nuo on leluista kestävimmästä päästä ja jos on sellainen (kuten tässä olettaa saattaa) niin varaosia saa eikä ne maksa paljoa. Siitä vielä, että kiva vaan kun menee rikki, niin aina saa vähän paremmat osat tilalle :) ruuvaamiseen kannattaa vaan varuatua että sit voi tulla yhtäpaljon kuin ajamista jos ja kun siitä iinnostuu virittämään.


Roiskevesitiiiviillä voi täysin huoletta ajaa lumessa pakkasella, sitten vaan ravistaa enimmän poisn kun ne sulaa. Ja järveenkin todennäköisesti kestää upottaa jos ottaa heti pois ja kuivailee pahimpia sen jälkeen.