Tila-autot?

  • Viestiketjun aloittaja kiire tulee
  • Ensimmäinen viesti
kiire tulee
Hei!

Meille on kolmas lapsi tulossa, ja ajankohtaiseksi on tullut tila-auton hankkiminen. Kaikki kolme lasta ovat vielä pieniä ja turvaistuimissa monta vuotta eteenpäin.

Mitä kokemuksia teillä on tila-autoista? Mikä on käytännöllinen? Mitä asioita pitäisi ottaa huomioon? Etenkin naisten mielipiteitä kaivataan, kun tuon miehen kanssa on välillä mahdotonta keskustella käytännön asioista, kuten että hyvä auton ulkonäkö ei ole se tärkein juttu...

Kiitos mielipiteistä!
 
Citikka
Meillä Citroen Berlingo. Tilaa hyvin kolmelle lapselle turvapenkkeineen. Takakonttiin mahtuu sekä rattaat että vaunut ja matkatavarat. Suosittelen. Ei mikään sporttisen näköinen mutta tilava.
 
Meillä oli kolme lasta turvaistuimissa Renault Laguna Break merkkisessä autossa. Jokainen istuin oli takapenkillä. Siellä oli vain turvavyöt sen verran lyhyet, että piti hommata turvakaukaloksi sellainen, minkä saa kiinnitettyä myös lyhyisiin vöihin. Nyt kun nelonen syntyi, piti tietty vaihtaa isompaan. Meillä nyt Chrysler Grand Voyager, ja siellä on kyllä tilaa.

Tuo Renaultti on siis farmari, ei tila-auto, mitä kysyttiin... :D <br><br>
 
7hengen tila-auto ja olen tykännyt ajella, mukavasti jää tavaroillekin tilaa.
vielä meillekin yksi sopisi.
tällähetkellä on kokonaan 1penkki poissa, kun ei sitä tarvita, ja sovitaan paremmin.
kaikki lapset vielä turvaistuimissa, isommat semmoisissa turva-koroke istuimissa.

voin suositella!
:heart:
 
vieras9
Me hankimme peugeout 807 ja olemme olleet tyytyväisiä.Tilaa on seitsämälle reilusti.Viidellä penkillä saa taakse mahtavat tavaratilat.Lapsemme on erityislapsi niin tarvitsimme tilaa kuljetukseen.
 
Meillä on nyt käytössä Chrysler Grand Voyager ja hyvä on! Kallis on pitää ja ajaa, mutta jos siitä ei ole kiinni niin nappivalinta. Tekniikasta sunmuusta en ymmärrä, mutta vakaa ja tukeva ajaa auto on. Niin ja mahtuu porukkaa ja tavaraa.
 
Meillä oli toyota avensis verso eikä mitään moitteen sanaa. Myytiin liian isona pois, kun ei enää tarvii kuljettaa lastenrattaita mukana tms. Avensis versoahan ei enää taida saada, mutta entä corolla verso tai sitä vielä isompi previa?
 

Yhteistyössä