tiistaina tehty jauhelihakastike, söisitkö vielä tänään?

  • Viestiketjun aloittaja "mä"
  • Ensimmäinen viesti
"Lissu"
[QUOTE="mä";22001129]siis kastiketta on kerran lämmitetty uudestaan, keskiviikkona, mutta muuten on ollut koko ajan jääkaapissa[/QUOTE]

Korjaus, sitten en söisikään. Kannattaa aina lämmittää uudelleen vain sen verran, mitä kerralla syö. Ja se loppu säilyttää koko ajan kylmässä. Siten kyllä säilyy, mutta tuo uudelleenlämmittäminen moneen kertaan ei ole hyvä.
 
[QUOTE="mä";22001129]siis kastiketta on kerran lämmitetty uudestaan, keskiviikkona, mutta muuten on ollut koko ajan jääkaapissa[/QUOTE]

Juu jättäisin sit väliin, ei passaa lämmittää koko satsia uudestaan ellei oo varma et kaikki menee..
 
jadal
[QUOTE="debra";22001371]En söisi, mä oon vähän liiankin kranttu, kaks päivää on max mitä syön samaa ruokaa.[/QUOTE]

peesi. en todellakaan söis. harvoin pystyn syömään edes kahtapäivää jääkaapissa ollutta ruokaa.
 

Yhteistyössä