Tiina on niin onneton, hän sai ekalla kerralla kaksi tautia

vierailija
Kuitenkin naisilla on enemmän tartuntoja. Eli mitä tästä opimme? Jos naiset eivät olisi niin niiden kokovartalokyrpien eli siis jännämiesten perään, ei tätä ongelmaa ole. Yhtään seksitautia ei ole sillä tavalla saatu, että kaksi tervettä ihmistä on harrastanut suojaamatonta seksiä keskenään.
Ei oo jännämiehen<3 voittanutta.
❤
 
vierailija
Parisuhde ja intiimi kokemattomuuden taustalla on aina lapsena koettu seksuaalinen väkivalta. Kaikki miehet ja naiset jotka lähellä 30 vuoden ikäänsä ovat vielä koko ikänsä olleet ilman parisuhdetta tai jopa yhtä yhdyntää ovat poikkeuksetta olleet lapsuudessaan seksuaalisen hyväksikäytön uhreja. Tähän tilanteesen joutunutta ihmistä ei ole syytä savustaa pois työpaikastaan eikä ilkkua häntä itseään, että varma pedofiili, kun ei ole kokemusta. tai homoseksuaali. Tiedetään tapauksia joissa homot ovat parvena ympäri Suomea parvena hyökänneet tällaisen ihmisen kimppuun ja yrittäneet pakottaa tämän heterohenkilön homoseksuaaliseksi kiertopalkinnoksi. Pääkaupunkiseudulta on löytynyt naisia ilkkumaan, että tää on sulle "kehveli" lahja vaan unohda naiset mut sä saat ihanat miesten pyllyt. Hyväksikäytetyn profiilin miehen käytöksessä on näkynyt mutta homot ja "ilkkujatytöt" eivät tippaakaan ole piitanneet.
Tällaisen kulttuurin on loputtava ja syrjinnän niin uhreiksi joutuneilta uhri naisilta kuin miehiltäkin on loputtava. Voi olla niin, että käytöksen takana on myös okkultismia. On maalituskoodi saatananpalvolijille huutaa, että "toi ei oo saanut koskaan" ja pakanaperheissä voidaan jopa vauva vaikkapa adoptiolapsi merkitä uhriksi tekemällä hyväksikäyttö. Tässä tapauksessa hyväksikäyttäjä voi olla yhtä hyvin mies kuin nainen. Joka tapauksessa ongelmasta ja uhrien syrjinnästä olisi syytä alkaa puhua myös keskustelupastoilla ja mediassa. 1990 luvulla asiasta puhuttiin mediassa paljon mutta nyt asiaa on alettu vaieta jostain syystä 2000 luvulla ja uhrien kiusaaminen on alkanut ryöstäytyä ja kulttuurin tulisi viimein loppua.
 

Yhteistyössä