Tietäiskö joku PEF-tuloksista?

Sun pitäis nyt laskea se prosenttiosuus jonka ne sun tulokset on normaaliarvoista tuossa mittarilla ja sen mukaan näet siitä allaolevasta taulukosta, että onko tarvetta lääkityksen lisäämiseen vai ei. Flunssa vaikuttaa aina tulokseen, mutta silloinkin kannattaa mittailla koska siitä tietää lisätä lääkitystä.
 
siis mul ei oo mitää astmaa (ainakaa todettu) joten sillä kyselen et mitä mikäkin meinaa,,
soittivat vaan tänään et alhaiset ja thats it ei enempää tietoa :|
jäi himppasen verran vaivaamaan,ko vasta huomenna soittavat sit enemmän...
 
XXS
Niistä mittarin tuloksista en tajunnut mitään,mutta meillä poika puhalteli mittariin ensin viikon ajan aamuin illoin ilman avaavaa lääkettä ja sitten seuraavan viikon aamuin illoin niin,että ensin puhallus, sitten otti avaavan lääkkeen ja puolen tunnin päästä uusi puhallus. Jos puhallustulos paranee avaavan lääkkeen myötä vähintään 15 %,epäillään vahvasti astmaa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Piipi:
No sit sä saat kyllä joko uuden seuranta jakson terveille päiville tai ajan polille lisätutkimuksiin. Ja jossain vaiheessa varmaan kokeillaan puhallukset avaavan lääkkeen kera.
okei...mut ei tarvii ny panikoida?nimittäin oon jo nähny itteni sieluni silmin keuhkoahtauman,keuhkosyövän ja ihan pelkän astmankin kourissa :ashamed: miten niin luulotautinen :(
 

Yhteistyössä