Tiesitkö, että jos kaupasta ostaa

hellsbells
Riippuu varmaan vähän kaupastakin, ja kauppiaasta.. Että millanen ketku on :) Mun mies on ollu palvelutiskissä töissä, ja hän sanoi ettei koskaan ole vanhaa kalaa ( tai lämmintiskissä esim. vanhoja kanankoipia) käytetty.
 
[QUOTE="vieras";28573815]No hyi. Onneks en tykkää kylmäsavulohesta (enkä graavista), syön vain lämminsavulohta. Siinä ei tuota petkutuksen mahdollisuutta liene? ;)[/QUOTE]

Ei ainakaan jos tekee itse.

Musta on outoa että nykypäivänä saa myydä "kylmäsavulohta", vaikkei se kala ole kylmäsavustusta nähnytkään. On sitä turhempiinkin asioihin puututtu.
 
"vieras"
Miten se lohi sitten on käsitelty, jollei sitä ole kylmäsavustettu? Vaikea uskoa, että kyseessä on vain raaka lohi, jonka päälle on suihkutettu kylmäsavuaromia.

Graavattu ehkä?
 
nams
Alkuperäinen kirjoittaja Rähinä-Reetta;28573697:
kylmäsavulohta, niin sitä ei ole savustettu ollenkaan, vaan siinä on vaan sellainen aromiliemi?

Mä en tiennyt ennen.
Riippuu varmaan mitä ostaa. On niitä ihan oikeinkin ja oikeasti kylmäsavustettuja kaloja -ilman mitään aromiliemijä tai esansseja :)
 

Yhteistyössä