The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Pizzan paistossa olin taas, eilen tein niin paljon taikinaa että löin puolet jääkaappiin kun en jaksanut tehä enempää. Pohjan maku ja koostumus todellakin paranee kun se kohoaa hitaasti jääkaapissa, tai niinkuin mulla- ensin normikohotukset ja sitten jääkaappiin vuorokaudeksi :) Hyvää tuli siis ;)
 
  • Tykkää
Reactions: KyöpelinVuori
Pizzan paistossa olin taas, eilen tein niin paljon taikinaa että löin puolet jääkaappiin kun en jaksanut tehä enempää. Pohjan maku ja koostumus todellakin paranee kun se kohoaa hitaasti jääkaapissa, tai niinkuin mulla- ensin normikohotukset ja sitten jääkaappiin vuorokaudeksi :) Hyvää tuli siis ;)
Kylmäkohotus on aivan paras tapa tehdä pizzapohja. Jos oikein malttaisi niin kolme vuorokautta olisi kaikista paras aika.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä