The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Kunpa vain olisivat suostuneet Rommelin suunnitelmaan että panssaridivisioonat olisi sijoitettu mahdollisimman lähelle rannikkoa.
Runstedin virhe, hän oli ylempi kuin Rommel ja ei pitänyt siitä että nuori kenraali pääsi sotamarsalkaksi ja menestyi todella hyvin. Eikä ymmärtänyt sitä tosiasiaa että vihollisen ilmavoimat tosiaan estää kaikkien joukkojen liikuttelut päiväsaikaan. Rommel oli jo kokenut sen komentaessaan Afrika Korpsia.
Siinä oli pöhöttynyt nojatuolisotamarsalkka vastaan nuori(nuorehko) oikeasti sotaa käynyt sotamarsalkka, Saksan ensimmäinen popjulkkis.
Hitlerin salamurha olisi saanut onnistua niin Rommel olisi nostettu Kolmannen Valtakunnan johtoon ja meillä täälä ois Karjala Laatokan rannoilla ja Petsamo kanssa Jäämeren äärellä.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: FreezeCat
....:barefoot: mitaihmettakummaanythei.....

Mulla taitaa olla astetta vakavampi rakis menossa, koskapa olotilat ovat kylla kaikinpuolin niiiiiiin kohdillaan etta...koko himputin viipottaja on ihan *ufopaakkonen*:barefoot::oops:...

Se pukkaa teeta...ellen ihan hurjaksi heittaydy ja korkkaa viinipulloa:eek:o_O...jotain laakitysta tahan horhoyteen...paitti etta ei sita laaketta ollutkaan...uliuliuliuliuliuliuliuli*ufopaakkonen*!!!

 
Mielensäpahoittaja sit otti ja loppui.
Kyllä nyt harmittaa.

Ja Wallanderin alkuun on vielä ihan liian pitkä aika.
Sekin harmittaa.

Miehen elämä on vaan sarja harmistuksia peräkkäin.
..olepas hopajamati siella jonnin joutavia :)...elo on kuule ihan mallillaan miehellakin kun vaan viittii hiukankaan astua syrjaan siita mukamas harmituksesta...ennen esim. Wallanderin alkua kun voi huolella rotvailla sohvalla tai sitten kayda partsilla hupakilla ja ihastelemassa maisemia seka olla toiveikkaana jos nyt talla hetkella kuitenkin sattuis taivaasta tipahtamaan kopiksi asti se punatukkainen naisentekele...sitten sita ehtii viela kayda helikopteroimassa ja harjottelemassa nestemmaista nimen kirjoittamista...iltapalastelunkin ehtii suunnittelemaan ja jopa laatimaan ja siten toteuttamaankin... ja aattelepas sita viela etta edessa on kokonainen huomispaiva, jolloin voi vaikka kayda tekemassa naamaliikkeita ja huomata etta voi jummitusjammitus sentaan - ymparillahan on aina ja joka paiva aivan ihania ihmisia ja jopa naisiakin :D...!
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä