The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
MTV on ollut mukana Formula 1:ssä pian 30 vuotta. Otamme varaslähdön tulevaan juhlavuoteen esittämällä kauden 2015 viimeisen osakilpailun, Abu Dhabin GP:n 29. marraskuuta, suorana lähetyksenä poikkeuksellisesti myös MTV3-kanavalla.

MTV:n osittain omistama Kolmoskanava näytti F1-kisan ensimmäisen kerran jo vuonna 1987. Siitä lähtien F1 on kuulunut jokaisella kaudella MTV:n ja sen omistamien kanavien ohjelmistoon. Tänä syksynä varmistui, että hieno formulatarina jatkuu MTV:lla vähintään seuraavat kolme vuotta.

MTV Sportin F1-tiimi välittää Abu Dhabin päätöskilpailun tunnelmat suorana paikan päältä. Kisa ennakkotunnelmineen nähdään sunnuntaina 29. marraskuuta MTV Maxin ja Katsomon lisäksi myös MTV3-kanavalla. Neljätuntinen lähetys käynnistyy puolitoista tuntia ennen kisan starttia, klo 13.30. Lähtöruudukon valot sammuvat kisan alkamisen merkiksi klo 15.00.
 
vierailija
:oops:
Seattlelainen nainen avioitui eilen 107-vuotisen rakennuksen kanssa. Babylonia Aivaz rakastaa Daily Mailin mukaan rakennusta, eikä hyväksy sen purkamista, joka on jo aloitettu. - Jos yhtiöillä on samanlaisia oikeuksia kuin ihmisillä, niin on rakennuksillakin. Teen tämän osoittaakseni kuinka paljon rakastan rakennusta. Lähteet eivät kerro, miten rakennus osoitti haluavansa kyseisen naisen kanssa naimisiin. Hiljaisuus oli myöntymisen merkki? Read more at: https://tr.im/feqay
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä