Marsupaisti olis noista helpoin saatava
Marsuja tarjoillaan ruokana Etelä-Amerikassa. Lisukkeena on yleensä riisiä tai perunoita
Meksikossa luteet kuuluvat osaksi
Dia del Jumil -festivaalia, jota vietetään kuolleiden päivän jälkeen. Luteet tarjoillaan usein elävänä, mutta niiden syöminen myös tacojen välissä on suosittua. Luteessa on hieman kanelinen maku.
Sveitsissä joidenkin ravintoloiden listalta löytyy kissaa, jota tarjoillaan valkoviinin tai valkosipulikastikkeen kera. Myös joissain osissa Kiinaa ja Perua syödään kissaa.
Perinteinen grönlantilainen talviruoka kiviak valmistetaan pienestä ruokki-merilinnusta. Linnut saavat käydä kuukausia hylkeen nahan sisällä, ennen kuin ne ovat valmiita syötäväksi. Maun sanotaan muistuttavan juustoa.
Islantilainen herkku hákarl valmistetaan mädättämällä hain lihaa. Hai haudataan hiekkaan viideksi kuukaudeksi, jonka jälkeen se ripustetaan kuivumaan vielä viideksi kuukaudeksi.