Teutonia Spirit S3

Hei,

onko kenelläkään kokemuksia miten nämä kulkevat vanhanmallisessa raitikassa? Pitäisi löytää kapeat ja kevyet vaunut, joilla kuitenkin olisi hyvä lenkkeillä koiran kanssa hankalammassakin maastossa. Mahdoton tehtävä??
 
moro,

meillä on spirit s3:t, mutta käyttökokemusta on vasta kolmelta päivältä. Näiden kolmen päivän ulkoilujen perusteella ei voi muuta sanoa, kuin että loistavat pelit ovat! Ja nimenomaan kapeat ja kevyet ovat. =) Kerran on kuljettu ratikalla, vanhanmallisella, ei matalalattiamallilla ja hyvin sai kärryt nostettua keskiovista kyytiin. Tämän lisäksi ollaan kärrytelty ihan normaaleilla kävelyteillä: asfaltilla ja rannalla hiekkatiellä. Noissa maastoissa vaunut ovat kulkeneet kuin itsestään. Nuo maastot eivät kylläkään ole hankalia maastoja, eikä esim. lumessa työntelystä ole vielä kokemusta. Pieniin tiloihin vaunut ovat myös loistavat: kääntyvät lähes paikallaan ja jos ei ole isoja säilytystiloja kotona, niin mahtuvat pienempäänkin nurkkaan. =)
 
kiitos kommenteistasi evaellen - tosi kiva kuulla, että toimivat juuri tuollaisessa vanhanmallisessa ratikassa! Joskus on joutunut katsomaan, kun ihmiset yrittävät survoa vaunuja niihin sisään, joten itse olen päättänyt hankkia sellaiset, jotka mahtuisivat helposti, kun ratikka on kuitenkin se meidän ykköskulkuneuvo. Lunta ei ole tänne etelään tänä talvena juurikaan siunaantunut, mutta on noissa Spiriteissä kuitenkin isommat pyörät kuin esim. Quinny Buzz:ssa tai Bugaboossa. Buzz:sta haaleilen, mutta en sitten tiedä kuinka hyvät ovat hiekkateillä lenkkeillessä. Vielä onneksi vähän aikaa pähkäillä asiaa, kun vauva on tulossa vasta kesällä. =)
 
Nyt on kokemusta lumessa työntelystäkin, kun jonain päivänä tällä viikolla (keskiviikko?) oli täällä Helsingissäkin lunta. =) Hyvin kulkivat Spiritit lumessakin! Meidän pihan kävelytietä ei oltu aurattu kun siitä kärryteltiin, niin lukitsin tuon etupyörän ja hyvin kulkivat. Auratuilla teillä ei tarvinnut edes pitää etupyörää lukittuna. Suosittelen muuten ostamaan noihin uuden sadesuojan. Se Teutonian oma on aivan hanurista. :kieh:
 
Voin kyllä erittäin lämpimästi suositella vaunuja, ovat aivan loistavat!! Kaupungilla on todella helppo liikkua ja vaunut ovat kevyet. Lumella teen vaunuilla kävelylenkkejä ja hyvin sujuu nekin! En kyllä tiedä miten metsäpolulla menevät..
 

Yhteistyössä