Oisko kenelläkään ohjetta et miten tehdä ternimaidosta pannukakkua tai lettuja kun itsellä ei ole ohjetta ja kuulema munia ei silloin tarvitse ollenkaan?
Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja MIe:Kyllä siihen munia tarvii silti, laita vaan puolet vähemmän kuin norm.
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Alkuperäinen kirjoittaja MIe:Kyllä siihen munia tarvii silti, laita vaan puolet vähemmän kuin norm.
ei tarvii.
Alkuperäinen kirjoittaja kaisuli5:meil on tehty ns. uunijuustoa ja se syödään yleensä hillon kanssa. joku vanhan ajan perinne juttu
Alkuperäinen kirjoittaja Minttu:Ihan ekaksi EI kananmunia lainkaan silloin kun käyttää ternimaitoa!!!!
Sitä voi käyttää aivan samoihin ohjeisiin kun muutakin maitoa (pullaan, lettuihin tai pannariin) mutta tosiaankin tuo kananmuna kokonaan pois! Tässä on tämmöinen ohje, millä tulee mielestäni todella hyvää pannukakkua. Litratolkulla olen ternimaitoa tähän käyttänyt...
8dl maitoa, 4dl vehnäjauhoja, 2tl leivinjauhetta, 1dl sokeria, 75g sulatettua margariinia, 1 tl suolaa ja 2 tl vaniliinisokeria. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään, lisäile kaikki aineet tuohon maitoon, sekoita tasaiseksi. Uuniin 200 astetta ja reilu ½ tuntia.
Tämä on "maailman paras pannari" jo nimeltäänkin...
Alkuperäinen kirjoittaja mehmä:Alkuperäinen kirjoittaja kaisuli5:meil on tehty ns. uunijuustoa ja se syödään yleensä hillon kanssa. joku vanhan ajan perinne juttu
tai jotkut syö sitä kanellilla ja sokerillaMutta mun mielestä se on parasta lakkahillon kanssa =)
Alkuperäinen kirjoittaja dfdfdf:Ternimaidosta tehty uunijuusto on maailman parasta. Harmi, etten ole saanut sitä muutamaan vuosikymmeneen.