Tekisitkö lisää lapsia tällaisessa tilanteessa?

  • Viestiketjun aloittaja kummastunut
  • Ensimmäinen viesti
kummastunut
Kaverini on 6 lapsen äiti ja lapset ovat syntyneet pienillä ikäeroilla. Nyt eilen kertoi että on taas tulossa yksi lapsi. Heillä käy mies pienipalkkaisessa työssä ja saavat asumistukea, lapsilisät ja sen kotihoidontuen. Nyt jo pyristelevät raha-asioiden kanssa ja kaikki ostetaan osamaksulla.Ruuissa säästellään ihan omituisilla tavoilla ja lapset saavat harvoin mitään mitä kavereilla on.Lisäksi eivät ole ilmeisesti ajatelleet että mitä isommiksi lapset kasvavat niin sitä enemmän niihin kuluu rahaa. Ihmettelen miten ihmiset uskaltavat heittäytyä niinsanotusti tyhjän päälle.Naisella ei ole ammattia edes hankittuna.
 
"ööö"
No en saletisti tekisi. Lapset tarvitsevat rakkauden lisäksi ruokaa, vaatetta, harrastuksia yms yms. Miten ihmeessä meinaavat elättää katraan jos toinen vaan töissä?
 
"aapee"
Eivät ole lestadiolaisia. Asutaan itäisessä Suomessa ja täällä en ole koskaan tavannut edes lestadiolaisia tietääkseni. Kuulemma tykkäävät lapsista ja siksi tekevät niitä. Aikaa ei riitä varsinkaan isoimmille lapsille tarpeeksi ja hakevat huomiota muilta aikuisilta:/
 
äitivm79
Meillä kuusi lasta, vain mies töissä. Miehen tulot sen verran hyvät, että hyvin on pärjätty. Haaveilen vielä yhdestä lapsesta... ap:n kertomasta tilanteesta, en ehkä uskaltais tehdä lisää.. mutta kyllä kai he itse tietävät voimavaransa ja ovat tyytyväisiä sellaiseen elintasoon.
 

Yhteistyössä