A
"a p"
Vieras
Kun täällä on aina joskus gallupeita aiheesta kuin moni tekee itse aina ruuat, ja suurin osa tuntuu tekevän.
Minä en vaan ymmärrä miten, varsinkin jos on useampi lapsi. Kotiudumme vasta viiden jälkeen arkisin, ei siinä jaksa useinkaan vääntää ainakaan mitään kovin isotekoisia ruokia alusta asti.
Esim. tänään söimme lohkoperunoita, (pakaste) broilerpihvejä, (eines) itsetehtyä salaattia jossa kurkkua, tomaattia, punasipulia, fetajuustoa ja paprikaa, sekä vielä lisäksi keitettyä parsakaalia. Jos olisin salaatin lisäksi tehnyt pihvit itse, ja perunat, siinä olisi mennyt toista tuntia.
Monissa ruuissa vaan menee ihan liian kauan aikaa, lapset hermostuvat ja käyvät kiukkuisiksi odotellessa, tai sitten täyttävät vatsansa leivällä.
Te työssäkäyvät jotka teette aina ruuat itse alusta alkaen, mitä ruokia teette, ja teettekö osan valmiiksi jo edellisenä päivänä vai miten?
Minä en vaan ymmärrä miten, varsinkin jos on useampi lapsi. Kotiudumme vasta viiden jälkeen arkisin, ei siinä jaksa useinkaan vääntää ainakaan mitään kovin isotekoisia ruokia alusta asti.
Esim. tänään söimme lohkoperunoita, (pakaste) broilerpihvejä, (eines) itsetehtyä salaattia jossa kurkkua, tomaattia, punasipulia, fetajuustoa ja paprikaa, sekä vielä lisäksi keitettyä parsakaalia. Jos olisin salaatin lisäksi tehnyt pihvit itse, ja perunat, siinä olisi mennyt toista tuntia.
Monissa ruuissa vaan menee ihan liian kauan aikaa, lapset hermostuvat ja käyvät kiukkuisiksi odotellessa, tai sitten täyttävät vatsansa leivällä.
Te työssäkäyvät jotka teette aina ruuat itse alusta alkaen, mitä ruokia teette, ja teettekö osan valmiiksi jo edellisenä päivänä vai miten?