tässäpä annan teille mainion reseptin

perämaan emäntä

Aktiivinen jäsen
28.05.2007
4 430
0
36
Takuuvarma paisti

noin 2 kg painoinen pakastettu hirven-, poron- tai naudanpaisti

Mausteliemi:
noin 2,5 l vettä
1,5 dl karkeaa suolaa
0,5 rkl sokeria
1-2 rkl katajanmarjoja
2 rkl erilaisia pippureita
5 laakerinlehteä
1-2 tl rakuunaa

Kuumenna uuni 90 - 100 asteeseen. Pane suoraan pakasteesta otettu alumiinifolioon pakattu paisti uunipannulle myöhään illalla ja kypsennä sitä yön yli. Vettä tai muuta nestettä ei tarvita.

Kiehauta seuraavaa päivää varten liemi ja jäähdytä se.
Upota paisti aamulla liemeen. Anna lihan maustua siinä vähintään neljä tuntia tai pitempään.
Tarjoa liha ohuina viipaleina, mieluiten koneella tai terävällä veitsellä leikattuna lämpimän juuresraasteen ja Hasselbackan perunoiden kanssa.

ja tulee hyvää :p
 

Yhteistyössä