Olen nyt siis ihan pihalla...mun on tarkoitus tehdä mureketaikina näin:
1 kg jauhelihaa
2 dl kermaviiliä
1 dl korppujauhetta
2 sipulia
2 munaa
mausteita
Mulla on siis ohje, mutta siihen ohjeeseen kuuluu sipulikeittopussi, eikä siis noita mausteita tai sipulia.
Ohjeessa lukee että tee taikina samoin, kuin edellisessä ohjeessa ja kun sitä edellistä ohjetta luin niin siinä lukee, että liota korppujauhot nesteessä, jota siihen ohjeeseen tulee veden muodossa 4 dl.
Olen tehnyt joskus ennenkin mureketta ja muistan kyllä että ne korppujauheet liotetaan nesteeseen mutta kun tuo ohje ei sisällä nestettä! Tai jos tuo kermaviili nyt nesteeksi lasketaan, mutta en mä sitä kyllä koskaan ole siihen liottanut. Mutta kuuluuko/voiko sen siihen nyt sitten liottaa vai onko mun mureke menossa piloille jo ennen kun olen alkuunkaan päässyt?
1 kg jauhelihaa
2 dl kermaviiliä
1 dl korppujauhetta
2 sipulia
2 munaa
mausteita
Mulla on siis ohje, mutta siihen ohjeeseen kuuluu sipulikeittopussi, eikä siis noita mausteita tai sipulia.
Ohjeessa lukee että tee taikina samoin, kuin edellisessä ohjeessa ja kun sitä edellistä ohjetta luin niin siinä lukee, että liota korppujauhot nesteessä, jota siihen ohjeeseen tulee veden muodossa 4 dl.
Olen tehnyt joskus ennenkin mureketta ja muistan kyllä että ne korppujauheet liotetaan nesteeseen mutta kun tuo ohje ei sisällä nestettä! Tai jos tuo kermaviili nyt nesteeksi lasketaan, mutta en mä sitä kyllä koskaan ole siihen liottanut. Mutta kuuluuko/voiko sen siihen nyt sitten liottaa vai onko mun mureke menossa piloille jo ennen kun olen alkuunkaan päässyt?