Tapaaminen ilman lapsosia (Pyhäjokiseutu ynm.lähiseutu)

Ajattelin että jos tästä Pyhäjokiseudun (pyhäjoki,merijärvi,oulainen,haapavesi) tai muun lähiseudun esim.ala/ylivieska ja kalajoki mammat kokoontuisi ravintola tapaamiseen.

Olen käynyt 2+ ravinteli tapaamisissa hesassa silloin kun asuin vielä pk-seudulla ja ajattelin että olisi mukava tutustua myös tämän seudun plussalaisiin.


Suunnitellaan vaikka tässä avauksessa hieman ajankohtaa ynm. :)
 
Kaikilla on varmaan joulukiireitä,pikkujouluja ynm. tälle loppuvuodelle,mutta entäs sitten tammikuussa vaikka lauantai 13pv ???

Mikä olisi sellainen hyvä ravinteli tapaamiselle,ehdotuksia?

Semmoinen paikka olisi kiva missä voisi ensin syödä ja jutustella. Siitä sitten halukkaat voisivat lähteä jatkoille johonkin bilettämään =) :D
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.11.2006 klo 09:17 niiskuneiti kirjoitti:
Sopii 13 päivä. =) Ja oisko myllyranta ravintola hyvä?
Vissiinkin on tämä Myllyranta Ylivieskasa?

Nyt lisää vaan innokkaita mukaan!

Ei tartte pelätä että joutuu kuuntelemaan huppelissa olevien mammojen höpinöitä vaan tarkoitushan on, että ensin ruokailemme nätisti ja sivistyneesti ravintolassa jutustelun merkeissä. :saint:

..sen jälkeen ne lähtee jatkoille jotka haluaa... :kieh:

Jos ilmoittautuneita tulee enemmän niin minä voin hoitaa pöytävarauksen ryhmälle jne.

 
ex-kaveri
\
Alkuperäinen kirjoittaja 17.11.2006 klo 10:46 niiskuneiti kirjoitti:
Uskon että tulee.Kun on paljon jo äitejä ilmoittanut.Ja uusi äiti on aina tervetullut. =) Joten pysytään tässä aiheessa. =)
Ehkä uusi äiti,mutta sä et ole.Olet heitukk. Kun paljastuu kuka sä olet,muut kaikkoaa.Vai valehteletko nimesi?Senhän sun vanhat tutut tietää. :headwall:
 

Yhteistyössä