Tanssimaan vauvan kanssa

  • Viestiketjun aloittaja BabyBrasil
  • Ensimmäinen viesti
BabyBrasil
BabyBrasil on uudenlaista aikuinen-vauva -liikuntaa brasilialaisiin rytmeihin sovellettuna. Tunnit pitävät sisällään brasilialaisperäistä tanssillista liikuntaa aikuiselle ja musiikillisia elämyksiä vauvalle. Liikkeissä on huomioitu vauvan mukanaolon asettamat reunaehdot tanssille, jonka avulla pyritään edistämään kehon palautumista raskauden ja äitiyden rasituksista -toki tunneille voivat osallistua äitien sijaan isätkin!

Tunnit alkavat Tampereella ja Helsingissä syyskuussa. Lisätietoja www.samba.fi!
 
BabyBrasil
Suuren kysynnän vuoksi Helsingin työväenopistoon tulee rinnakkaisryhmä 10kk-1,5 vuotiaille. Ilmoittautua voi toistaiseksi alkuperäisen ryhmän jonoon, josta uuteen ryhmään otetaan oppilaat jonotusjärjestyksessä. Rinnakkaisryhmä kokoontuu heti alkuperäisen ryhmän jälkeen, klo 15.15-16.00 samassa paikassa.
 
Kampissa Tanssikoulu Studio High heels järjestää mama&vaavi-tunteja lattarirytmiin. Tunnilla on siis otettu huomioon, että lapsi on melko paljon sylissä tanssimisen aikana. Äideille ja miksei isillekin on tunnin aikana venyttelyosuuksia, jolloin lapsi lepäilee sillä aikaa patjalla.

Mukaan voi tulla kuulemma koska tahansa ja ei tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Käy tutustumassa www.studiohighhels.fi. (Tunteja myös raskaana oleville).
 

Yhteistyössä