Tamofen-hoito miehelle

Heippanen!

Lähdin tätä kautta kyselemään josko joillakin olisi kokemuksia Tamofen-lääkityksestä miehellä. Meillä takana reipas vuosi yritystä, jonka jälkeen kävimme tutkimuksissa. Todettiin miehellä heikko spermanlaatu ja määrättiin Tamofen-lääkitys. Nyt kuukauden lääkekuuri edessä. Kovin vaikea tuntuu olevan löytää tietoa tästä hoidosta netistä, joten ajattelin kokeilla jos tätä kautta löytyisi kohtalotovereita ja kokemuksia. Onko kenellekään ollut tällaisesta hoidosta apua?
 
Vastaan nyt melko lailla myöhässä, mutta vastaan nyt kuitenkin, jos satut vielä lukemaan tätä. Meillä mies söi kanssa tamofenia kuurin viime syksyllä, ei auttanut ja lopetti sen sitten sivuoireiden takia.
 
Meillä miehellä todettiin nyt verikokeissa kolmen kuukauden kuurin jälkeen hormoniarvojen kaksinkertaistuneen, eli siis lääke olisi ainakin sillä puolella toiminut hyvin. Mitään sivuvaikutuksia hänelle ei lääkkeestä ole tullut. Nyt saatiin ohjeena jatkaa lääkettä vielä jonkin aikaa ja siemennestenäyte katsotaan tämän kuun lopussa, mikäli en raskaudu sitä ennen. Toivotaan tietysti, ettei tämä kaikki olisi ollut turhaa...
 

Yhteistyössä