Talo-, auto-, vauva- ja eläinkuume..Mikä avuksi pulmaan?

Kun tuota valuuttapuolta ei ole tarpeeksi toteuttamaan näitä kuumeita.. :whistle:
Kaksi ihanaa tytärtä on jo, mutta kun jotenkin vauvakuume on päässyt uudelleen yllättämään. Jos asiaa ajattelee järjellä, ei meille ole mitenkään järkevää yrittää kolmatta lasta miehen reissutyön vuoksi ja sen jälkeen ei mahduttaisi meidän autoon, eikä asuntoonkaan..
 
juurikin
miettinyt et mistä sitä seuraavaksi kuumeilisi kun hommattuna mies-avioliitto, lapsi, autot, talo. lapsia en lisää halua, uutta autoa en tarvitse enkä miestäkään =) ja eläimiä en kaipaa. enkä mökkiä. enkä ulkomaan matkaa. jotain kai sitä pitäs haaveilla ja kuumeilla mutta mitä? tässäkö se haaveilu sitten oli ? enää ei kaipaa mitään?
 
Alkuperäinen kirjoittaja samperi:
Aloitat halvimmasta, eli eläimestä ;)
Tässä olisi ideaa. Mutta mikä olisi sopiva eläin..? Olemme koiraihmisiä, mutta nyt ei sellaiseen olisi resursseja. Hankintahinta ja eläinlääkärikulujen lisäksi ulkoiluttaminen olisi aika haasteellista, kun mies on paljon poissa ja etenkin toi pienempi neitonen täytyisi joka kerta pakata rattaisiin mukaan. Jos olisi se talo, voisi koirankin laskea aamuisin ja iltaisin yksinään pikapissoille ja käydä sitten ajan kanssa lenkillä..

Eilen tuli ohjelmaa freteistä, onko ne lapsiperheisiin soveltuvia? Taisi ohjelmassa olla vaan lapsettomia, yksinäisiä ihmisiä, joille fretit oli lapsen korvikkeita. Ja yksi taisi saada nenäänsäkkin pureman. Muuten vaikutti mielenkiintoiselta eläimeltä.



 

Yhteistyössä