Taipalsaari ohoi!!!

  • Viestiketjun aloittaja Jenni
  • Ensimmäinen viesti
Jenni
missä ihmeessä luuraa kaikki taipalsaarn ja erityisesti saimaanharjun äipät??? :eek: :eek: :eek:
Täällä yksi 27v äiti kaipailisi juttuseuraa leikkipuistoon,lenkeille,kahville... poika 1v2kk ólisi myös innoissaan leikkiseurasta! Toinen tulossa elokuussa... :)
 
Ronsuli
Pakko vastata kun asun Lappeenrannassa mutta oon taipalsaarelainen mami vuosimallia -82. Meillä on 8kk vanha tyttö. Aika usein olen Saiskilla vanhempieni luona, etenkin nyt kesällä kun täällä kaupungissa on niin kuuma.
Tutustuisin mielellään jos kiinnostut? Vaikka en asukaan tällä hetkellä siellä, mutta tosiaan oleilen paljonkin siellä ja ehkä enemmänkin jos päivisin ois tekemistä!! ;D Voin laittaa meiliä jos annat osoitteen...?
 
Jenni
Nostan josko vielä löytyis lisää saiskin mammoja... =) Lenkille,leikkipuistoon ja päiväkaffelle seuraksi ja vaikka patistamaan kunnanpomoja leikkipuistojen uudistamiseen... :whistle: :p
 
aloe vera
hei,
emme (vielä) asu taipalsaarella, mutta sinne suunnittelemme parin vuoden päästä rakentavamme. olisin ollut kiinnostunut kuulemaan taipalsaarelaisten äitien näkemyksiä asuinpaikastaan!! =) meillä on 3 lasta, joista vanhin jo koulussa ja 2 pienempää pp-hoidossa, joten kaikki tiedot kiinnostavat! B)
 
Jenni
HEI Aloe Vera!!

Taipalsaari on kaunis paikka,jakautuu oikeastaan kirkonkylään ja Saimaanharjun alueisiin ja hieman pienempiin alueisiin (konstu...).
Vettä riittää ympärillä ja kaunista vihreää luontoa,ihana lapsiperheen asuinpaikka, varakas kunta joka tekee jooka vuosi voittoa muiden lähikuntien tehdessä tappiota! =)

saimaanharjulla on aika uusi koulurakennus jonka välittömäsä läheisyydessä on hammashoitola ja kirjasto, hieman kauempana (n.400m) on kauppa,posti ja rautakauppa,sekä kahvila ja nuorisotilat. Viralliselle Konstun uimarannalle matkaa on noin kilsa, mutta tuohon 'epäviralliselle' ei hoidetulle matalarantaiselle uimarannalle on kaupalta noin 600m!! Urheilukentällä on paljon urheilukisoja ja talvella hyvä valaistu latu!

Mitäs vielä...Lappeenrantaan lyhyt matka töihin tai muuten vaan kaupoille ja kaupungille. En muista missä se nyt oli,mutta väli on äänestetty joskus Suomen kauneimmaksi työmatkaksi!! Ja sitä se kyllä kesäaikaan onkin!

Taipalsaarella on paljon julkkisten kesäasuntoja tuolla saarissa ja mantereellakin...

Ainoa miinus tässä paikassa on kesäisi mielestäni ukkoset,silloin muistaa asuvansa saaressa veden ympäröimänä kun ukkonen vaan jyllää ja jyllää eikä pääse pois!! ja yleensä vähintään sähköt menee ukkosella, monesti myös vesi on silloin hetken poikki! :/

Muita miinuksia en kyllä osaa tästä paikasta sanoa kahden vuoden asumisen perustella,ihana paikka, josnkin lapsiperheitä voisi ehkä huomioida enemmin kunnostamalla leikkipuistot ajantasalle,ovat hyvin vaatimattomat!

neuvolapalvelut on kivat, terkkareilla aina reilusti aikaa (noin tunti/asiakas!) ja mukavat terkkarit!
terveyskeskuksessa lääkärivajetta kuten joka puolella,virat aussa mutta ei hakijoita ja lääkäreillä kai kiireen takia sitten tulee 'virheitä' ja ei ole oikein keskittymistä potilaisiin...mutta onneksi on yksityiset ja Kelan korvauKset niistä... :p

Joten ei muuta kuin torppaa pystyy ja tänne muuttamaan vaan!! lapsille löytyy taatusti harrastusmahdollisuuksia ja kiva koulu rauhallisesta asuinympäristöstä tinkimättä!! Tää on oikea lintukoto!!
 
Aloe Vera
Kiitos Jenni paljon pitkästä vastauksestasi!! :) Tällä hetkellä asustetaan Lpr:ssa ja ollaan aina ihasteltu tuota reittiä Teivonrannan ohi Leväseen asti. Tosi kaunista tienoota! Eipä tässä muuta ku odotellaan Kirjamoinniemen uusia tontteja ja koitetaan pytinkiä suunnitella siihen asti :whistle: :whistle:

Ihana kuulla hyvistä neuvola ym. palveluista, täällä meillä kun terkkareilla on aina tosi kova kiire ja aina unohtuu jotain kysyä..
Toivotaan että pian meistäkin tulee taipalsaarelaisia :D
 

Yhteistyössä