Täytyykö raparperi kuoria???!

Finttu
Tarvii kuoria ja lohkoa ja kuivattaa ja freesata ja sokeroida ja tehdä hunajamarinadi ennen grillausta.

Anteeksi. Ottaa pannuun, kun täällä on joka armaan päivä 17 erilaista aloitusta raparperista.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Finttu:
Tarvii kuoria ja lohkoa ja kuivattaa ja freesata ja sokeroida ja tehdä hunajamarinadi ennen grillausta.

Anteeksi. Ottaa pannuun, kun täällä on joka armaan päivä 17 erilaista aloitusta raparperista.
ja pahoitteluni, enpä jaksanut alkaa vastausta tähän etsimään.
Kokeilen hunajamarinadia jos se viilentää sun pannua. :saint:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Piin:
Alkuperäinen kirjoittaja hiirimatto:
Just tänään etsittiin äidin kanssa netistä tietoa, MIKSI ne kuoritaan. Ei selitystä löytynyt. Mutta aina meillä on kuorittu.
Makuasia, ne kuoret jää semmosiks tikuiks tai siis koviks kun esim. keittää kuorineen, varsinki jos on loppupään raparperia, ne pienet nuoret ei oo niin pahoja mut mä kuorin enivei =)
Vai niin selkeä peruste sille oli =)
 

Yhteistyössä