täytekakkuun pursotus

Meillä oli tänään suklaakermavaahtoa kakun reunoilla, esikoistytön vaatimuksesta. Eli ihan vaan maustoin kermavaahdon kaakaojuomajauheella. Tuo sokericremekin on kuulemma hyvää, itse en ole vielä kokeillut. http://www.bakeandparty.com/epages/Kaupat.axl/?ObjectPath=/Shops/Bake/Categories/Kakunteko_ohjeet/Kakun_kuorrutus_Sokericreme
 
vieras
Ei ole, tai siis voi laittaa vaikka kerma-rahkaa niin on vähän raikkaamman makuista. Ja musta on parempi tasoittaa veitsellä, pursottamalla tulee vähän turhan paljon.
 
vieras 2
Tartteeko välttämättä olla pursotus? Ei tule niin ylikermainen, jos vaan veitsellä silotat reunat ohuesti kermalla ja koristelet vaikka strösselillä. Tai teet rahka- tai juustokakun.
 

Yhteistyössä