Kyllä pysyy, olet tainnut tehä jotakin väärin jos ei pysy, eli et varmaan ole keittänyt tarpeeksi kauan...Alkuperäinen kirjoittaja Jonsered:Ei se ikinä pysy, ei edes pahvinauloilla... siis kuorrutus.
Ja minen ikkään laita voita ja ihan kaunis kiiltävä pinta on siitä huolimatta!Alkuperäinen kirjoittaja Kyllä pysyy:Kyllä pysyy, olet tainnut tehä jotakin väärin jos ei pysy, eli et varmaan ole keittänyt tarpeeksi kauan...Alkuperäinen kirjoittaja Jonsered:Ei se ikinä pysy, ei edes pahvinauloilla... siis kuorrutus.
Eli ohje on, niin kuin joku muukin jo kirjoitti, 1 osa fariinisokeria ja 1osa kuohukermaa...
tällä ohjeella minäkin, toimii ja pysyy kakun päällä!Alkuperäinen kirjoittaja Salamatkustaja:Mä teen aina mikrossa..
2dl fariinisokeria
2dl kermaa
2rkl voita
Fariinisokeri ja kerma korkealaitaiseen kippoon ja mikroon täysille, kyllä sen sit näkee kun on valmista. Voi viimesenä.
Alkuperäinen kirjoittaja Sara:5 munan kakulle:
2dl kuohukermaa
1dl sokeria
1dl fariinisokeria
2tl voita
2ti vaniliinisokeria
Kermaa ja sokereita kiehutetaan miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia. Kattila pois liedeltä ja lisätään voi kiiltoa antamaan. Kannattaa antaa hetki jäähtyä ja hiukan jähmettyä, niin pysyy paremmin kakun päällä.
Riippuu siitä mitä kermaa laitat kahviinAlkuperäinen kirjoittaja aaalinna:voikohan kinuskiin käyttää sitä kermaa mitä laitetaan kahviin?