Ajattelin tehdä kakkupohjan hyvissä ajoin ja pakastaa.
En ole aijemmin tehnyt moista..
Ja nyt minua askarruttaa se, että miten nopasti kakkupohja sulaa? Ajattelin leikata pohjan halki ennen pakastusta ja laittaa leivinpaperit kerrosten väliin.
Voinko aloittaa jo jäisten pohjien täyttämisen ja miten paljon pohjaa pitää (/uskaltaa) kostuttaa, koska sehän varmaan kostuu sulaessaan itsestään vähän??
Eli siis, jos juhlat alkaa klo 14, niin milloin otan pohjan pois pakkasesta ja alan täyttää? Minulle pitää vääntää tällaiset asiat rautalangasta
En ole aijemmin tehnyt moista..
Ja nyt minua askarruttaa se, että miten nopasti kakkupohja sulaa? Ajattelin leikata pohjan halki ennen pakastusta ja laittaa leivinpaperit kerrosten väliin.
Voinko aloittaa jo jäisten pohjien täyttämisen ja miten paljon pohjaa pitää (/uskaltaa) kostuttaa, koska sehän varmaan kostuu sulaessaan itsestään vähän??
Eli siis, jos juhlat alkaa klo 14, niin milloin otan pohjan pois pakkasesta ja alan täyttää? Minulle pitää vääntää tällaiset asiat rautalangasta