Täysjyväkaurapuuro muutamassa minuutissa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
1 dl Elovena täysjyväkautahiutaleita

4 dl vettä

1 rkl neitsytoliiviöljyä suosi luotettuja merkkejä esim. Borges

ripaus hienoa jodioitua merisuolaa

Kunnon loraus makeuttamatonta mantelijuomaa


Keitä hutaleita ja vettä pienessä kattilassa keittolevyllä lusikalla sekoittaen kunnes se alkaa kiehua ja ylimääräinen vesi imeytyy. Laita levy nollille ja sekoita vielä hetki kunnes hiutaleet puuroutuvat. Älä keitä tönköksi, vaan vellimäiseksi.

Ota puurokattila pois levyltä ja lisää puuron joukkoon 1 rkl neitsytoliiviöljyä hyvin sekoittaen.

Levitä puuroon pintaan sopiva ripaus hienoa jodioitua merisuolaa ja sekoita vain kevyesti, että suola jää sattumina antamaan makua.

Lisää kunnon loraus makeuttamatonta mantelijuomaa

Terveellinen kaurapuurovelli on valmis ja herkullista sellaisenaan.

Haluttaessa voit lisätä banaaniviipaleita, mustikoita ym.
 

Yhteistyössä