tänään LA,mitään ei tunnu tapahtuvan..

  • Viestiketjun aloittaja mamma28
  • Ensimmäinen viesti
eipä se tule ennenkuin on tullakseen. mutta harvoin vaavit masussa on kouluikään asti :hug: mulla ei ollut mitään muista ennusmerkkejä kuin limatulpan irtoaminen sisätutkimuksen jälkeen (synnytys alkoi 12h kuluttua).
 
Meidän kolmas vauva kun syntyi, niin laskettuna päivänä eikä iltanakaan vielä tuntunut yhtään että synnytys voisi alkaa. Mutta poika tulla tupsahti maailmaan oikein vauhdikkaasti, ja syntyi klo 4:14 laskettua päivää seuraavana aamuyönä...että voi se sieltä piankin syntyä... :)
 
Neljä päivää yli jo
Odottavan aika on todella PITKÄ... Jo neljättä päivää mennään lasketun ajan jälkeen ja olo alkaa olla aika puutunut. Viime yönä jo kuvittelin, kun vauva liikkui kovasti, tuli muutama supistus ja maha oli vähän kipeä, että no nyt se alkaa. Mutta ei, aamulla peilistä katsoi sama valas kuin eilenkin ;)

Mitäköhän sitä oikein keksisi tekemistä, kun aika ei tahdo kulua? Ja ulkonakin on niin kuuma, eikä sinne kyllä yksin viitsi oikein lähteä (ainakaan pidemmälle kävelylle). No odotellaan, jospa tässä vielä joku kaunis päivä meidänkin vaavi päättäisi muuttaa pois tuolta mahastani.

40 + 4
 
viimisiä viedään
Laskettu aikahan on vaan karkea arvio siitä, milloin vauva suunnilleen syntyy. Tuntuu, että monille se on "parasta ennen"-päivä ja jos sen yli mennään niin ollaan ihan tuskaisia. :headwall:

Kyllä se vauva vielä sieltä tulee, vaikka LA-päivä olisikin jo historiaa! :hug:
Odotellaan rauhassa, nautitaan kesäpäivistä ja haaveillaan tulevasta ajasta vauvojemme kanssa! B)
 

:wave: Täällä mennään jo 41+2, että eipä kannata kamalasti kattoo noihin laskettuihin aikoihin... ;)

Se kylläkin aivan totta, että kärsivällisyys alkaa loppua kun ei meinaa jaksaa enää odottaa...ja vielä ku on tämmöset helteet ni olo on mitä tukalin.
 
Juu
Sama täällä, la on tänään, toista odotan. Siksi olen kärsimätön, että esikoinen syntyi viikkoa ennen ja jotenkin kuvittelin, että kakkonen viimeistään silloin.
Eilen meni limatulppaa, pari pientä vihlaisua alavatsassa, ja vuorokausi siis kulunut. Esikoisesta limatulpan menosta n. 12 h kului ja vauva syntyi, tosin tulppa meni supistusten aikana. Nyt on ihan kivuton olo, mä en ala.....
 
40 + 5, ei vieläkään mitään. Eilen kokeiltiin yhtä ässää makkarissa, ja se sai aikaiseksi koko illan 3-5 minsan välein supistuksia. Ainut huono puoli oli se, ettei ne sattunut, mutta kaipa siellä jotain kypsymistä sentään tapahtui. Huolettaa jo kovasti, että onko vaavilla kaikki ok, kun ei se hirveästi jaksa edes liikkua. No onneks kohta on neuvola ja pääsee sentään kuuleen sydänäänet. Tässä vaiheessa olisi kyllä toivottavaa, että vauvan tilaa seurattaisiin paremmin, tuntuu niin kamalalta vain yksin täällä kotona odottaa ja miettiä, että onkohan kaikki ok.

Aurinkoista päivää muille odottajille!
 
täällä mennään jo 41+5, huomenna käynnitellään kalvojen puhkaisulla, jos tänä yönä ei tapahdu mitään. tosin nyt alkanu supistella säännöllisesti mut ei kipeästi...johtuukohan lääkärin kovakouraisesta sisätutkimuksesta...että jos vaikka itestään lähtis sittenki käyntiin.
 

Yhteistyössä