Tämän viikon kirpputori ostokset

Mitä löytöjä ootte tehny?

Mie bongasin tällä viikolla (tänään) seuraavaa:

-puinen vauva-merkki, pyyhekoukun yläpuolelle 1e
-potkuhousut, 20snt
-potkuhousut, 20snt
-siilibody 20snt
-body, 20snt

Yht. 1.80e :saint:
 
EllaMamma
Mä löysin viime vkolla uuden marimekon sillkikauluspaidan (jossa raitoja ja röyhelöt kauluksessa) 3,50 euroa! ja vintage/retro liitutaulun 6,50 eur, oli vähän hintava, mutta siinä on myös kello, kissoja ja aakkoset. lapsi tykkää!
 
Mä kävinkin pitkästä aikaa kirpparilla ja löysin
2 Miina ja Manu kirjaa yht. 1,50
pojalle syystakki 2,50
tulokkaalle paita 1,00
tulokkaalle pipo ja hanskat 1,00
tytölle housut 1,00
tytölle kurahousut 1,50

Harmittamaan jäi kun siellä roikku reimatec talvihaalari kokoa 92 ja ihan hyväkuntoinen hintaan 2,50. En tiiä miksen ostanu tytölle kakkoshaalariksi :/
 
Ja sen verran vielä paljastan että en oo ikinä ennen törmännyt ökyhintoihin, mutta yks paikka oli täynnä kalliita vauvojen ja lasten vaatteita. Kulahtanut body 13 euroa :eek:
Luulin eka että olis tullut kirjoitusvirhe ja oikea hinta olis ollut 1,30 e mutta kaikki muutkin lumput oli samaa hintaluokkaa :LOL:
 
Tänään käyty, ja menikin koko aamupäivä... saalis: 8 paria hyväkuntoisia sukkiksia lapsille, kolme 70-luvun kuvakirjaa(joita en noille raaski antaa), kaksi 70-luvun palapeliä(teen niistä taulut kun ovat niin ihania), iso hoitolaukku, maatila eläimineen maajusseineen, rekka-auto(metallinen), lehtiteline. En selvinnyt kovin halvalla tällä kertaa, kun oli pari kalliimpaa juttua joukossa, 20? oli kaikki yht.
 

Yhteistyössä