Täällä ilkeä kissanomistaja

Kissat koko aamun maukuneet ulos. (Olen rivarin takapihalle kehitellyt sellaisen "juoksutusnarun" johon napsautan kissat kiinni ja vahdin kisuja ikkunasta jos en jaksa itse ulkona olla.) Menin sitten äsken ulko-ovelle valjaiden kanssa ja kisut tietty siitä innostuivat ja olivat ihan tohkeissaan kun eivät eilenkään ulos päässeet. Sitten katsoin ulos ja tietenkin alkoi juuri sataa.. :ashamed: Eiväthän nuo sitä tajua, vaan ihan ihmeissään katsovat "mitä, miksei mennäkään, mennäänhän mennäänhän".. :'( Olenpa julma omistaja, kun näin pikkuisia rääkkään... :whistle:
 
täällä toinen :ashamed:
en viitsi kissoja ulos laittaa jos tiedossa on et lähetään johonkin, ja yleensä aamusella lähetään lasten kanssa. tai sama juttu iltaisin. ja jostain syystä tuo pienempi huutaa aina silloin ulos.
sit taas kun ollaan kotona eikä lähdössä mihinkään ni kissat on hiljaa nukkumassa jossain :whistle:
 
Sä olet fiksu kissanomistaja, kun pidät kissat kiinni :flower:
Meidän naapurustossa kissat ulkoilee vapaana, änkeää toisten takapihoille, yksi katti käy säännöllisesti aamupaskalla päiväkodin pihassa :eek: |O mutta sen kisun kohtalo on jo sinetöity: kaupungin työntekijät tuo pihalle kissanloukun, ja kissa viedään lopetettavaksi ellei se saa uutta kotia. Ikävää, mutta kun omistaja sattuu olemaan mistään mitään välittämätön nainen (lapsetkin saa tehdä ihan mitä lystää kun äiti keskittyy uuteen ihanaan miesystäväänsä ) niin mitä muutakaan voi tehdä.
 
tossuliini
Mäkin käytin meidän herran aamulla ulkona hihnassa ja nyt se nukkuu tossa olkkarin sohvalla. Naukui ulos vaikkei se siellä viihdy kauaa kun sataa mutta eihän se sitä tajua. Meillä on kissa aina kiinni joko hihnassa tai sitten juoksulangassa kun ei voi pitää irrallaan, liikkuu liikaa autoja ja muutenkin on paljon mukavampaa kun tietää missä kissa on kun on tossa pihassa juoksulangassa ja pääsee suhtkoht hyvin liikkumaan paitsi ei puuhun enää kun meinas viime kesänä kuristua raukka, onneksi tajusi vetää pään pois pannan läpi ja tassutteli ulko-ovelle eli ei ollut meininkikään lähteä karkuteille. Niin fiksut kissanomistajat pitävät kissansa kiinni eikä anna niitten vaellella toisten pihoilla kuseksimassa ja syömässä toisten kissojen ruokia.
 

Yhteistyössä